La Miniera Fiorita

Sardinië / Centraal-West

15-20 m² | 18 Personen | prijs vanaf € 35

La Miniera Fiorita is zeer rustig gelegen in de mooie heuvels van Montevecchio, vlakbij de zuidelijke westkust van Sardinië. De agriturismo heeft 8 kamers en beschikt over een zwembad en een restaurant. De nabijheid van prachtige stranden en het ongerepte binnenland maken het tot een ideale vakantieplek voor natuurliefhebbers. Ook is deze streek bekend om de vele mijnen, die door UNESCO tot werelderfgoed zijn gedoopt.

Deze leuke kleinschalige agriturismo met zwembad ligt vlakbij Montevecchio, een minuscuul plaatsje in het zuidwesten van Sardinië. De streek van Montevecchio is bekend vanwege de voormalige mijnactiviteiten. Ook is de directe omgeving van La Miniera Fiorita ideaal voor natuurliefhebbers gezien de fraaie stranden en het ongerepte binnenland. Een verblijf in La Miniera Fiorita staat garant voor rust en gemak.

La Miniera Fiorita beschikt over 8 eenvoudig maar netjes ingerichte kamers van verschillende grootte, verdeeld over twee naast elkaar gelegen gebouwen. Het hoofdgebouw is in het verleden een oude mijnwerkerswoning geweest en is volledig gerestaureerd. Vier van de kamers zijn gelegen op de eerste etage van het hoofdgebouw. De overige vier kamers zijn ondergebracht in de dependance. Ze zijn te bereiken via enkele buitentrapjes.

Op de begane grond van het hoofdgebouw is een ruime woon-/eetkamer, waar 's ochtends het ontbijt wordt geserveerd. ’s Avonds kunt u in het restaurant van de agriturismo, aan lange tafels en samen met de andere gasten, genieten van gerechten uit de Sardijnse boerenkeuken. Uiteraard kan er bij mooi weer kan ook buiten worden gegeten. Tijdens uw verblijf kunt u kennis maken met de wijn, kaas, brood, salami, ham en koekjes van de streek. Vanaf het zwembad van La Miniera Fiorita heeft u een prachtig uitzicht op de Monte Arcuentu, de berg net ten zuiden van Oristano. 

Natuurliefhebbers kunnen een prachtige route door de beboste bergen volgen, die leidt naar één van de mooiste stranden van Italië; Piscinas. Langs kronkelige grindweggetjes groeien allerlei struiken; één daarvan is de typisch Sardijnse 'mirto'-struik. De bessen van deze struik worden gebruikt voor de heerlijke mirtelikeur. Uiteindelijk verschijnen de enorme witte zandduinen van zo'n 50 meter hoog met daarachter de azuurblauwe zee. Deze kust maakt deel uit van de Costa Verde en wordt gekenmerkt door brede en rustige zandstranden.

Deze streek staat bekend om de voormalige mijnbouw. De overblijfselen hiervan zijn op sommige plaatsen goed zichtbaar. Het gebied is uitgeroepen tot het ‘Parco Geominerario della Sardegna’, maar wordt vooral gekenmerkt door haar bijzondere natuurlijke schoonheid.

Afstanden
winkels, bars en restaurants 7 kilometer (Arbus of Guspini), zandstrand 16 km, vliegveld Cagliari 71 km, vliegveld Alghero 165 km

Faciliteiten voor La Miniera Fiorita

Zwembad
met bubbelbad
Slaapkamers
8 kamers met privé badkamer
Internet / Wi-Fi
Internet / Wi-Fi
Airconditioning
Airconditioning
Huisdieren toegestaan
op aanvraag
Restaurant op loopafstand
Restaurant op loopafstand
Landelijk
Landelijk
Tuin
Tuin
Terras
Terras
Buitendouche
Buitendouche
TV
TV
Minibar
Minibar
Stellen
Stellen
Kindvriendelijk
Kindvriendelijk
Actief-Wandelen-Fietsen
fietsen, wandelen

Sardinië / Centraal-West

 

In het westelijke deel van Centraal-Sardinië vindt u de regio Oristano. Het landschap is heuvel- tot bergachtig, al liggen er in het binnenland ook valleien en grasweiden. In de lager gelegen gebieden zijn landbouw, olijfolie- en wijnproductie de grootste inkomstenbronnen. Berghellingen zijn bedekt met bossen van o.a. kurkeik, steeneik en kastanje. Daar kunt u op veel plekken nog inheemse soorten tegenkomen als de moeflons (wilde schapen) en Sardijnse herten. Ander groot wild dat er loopt zijn herten en everzwijnen en tot het veelvoorkomende klein wild behoren marters, patrijzen en wilde katten. Roofvogels als de steenarenden, haviken en gieren bouwen veelvuldig hun nesten in de Sardijnse bossen. Aan de westkust bij de lagunes van schiereiland Sinis zijn de broedplaatsen van watervogels, waar ook trekvogels vaak neerstrijken tijdens hun lange route.

In de loop der eeuwen is Sardinië door verschillende volkeren overheerst geweest, waaronder de Feniciërs en wat later de Romeinen. Hun aanwezigheid is het best te zien bij de archeologische site Tharros, op het schiereiland Sinis aan de westkust. In de kunst en architectuur is de komst van de verschillende overheersers niet duidelijk terug te vinden. Veel kerken zijn in Romaanse stijl gebouwd, al komen Gotiek en Barok af en toe ook wel voor.

Arborea

De oorspronkelijke naam van dit stadje is Mussolinia, maar na de val van het fascisme heeft het in 1944 haar huidige naam gekregen. Arborea is in de fascistische periode gebouwd en dat is nog te zien in de stadsplattegrond met rechte, regelmatige straten en eclectische gebouwen, waarbij elementen uit verschillende stijlen zijn samengevoegd. Zo vind u in het centrum veel huizen in art nouveau en neogotische stijl, omringd door veel groen.

Cabras

Ligt direct aan de gelijknamige lagune of stagno waar talloze vogels hun broedplaats hebben, waaronder roze flamingo’s, aalscholvers en reigers.

Oristano

De bloeitijd van Oristano lag tussen de 11e en 14e eeuw als hoofdstad van de Giudicate Arborea (een van de vier giudicati of vorstendommen waarin Sardinië was opgedeeld). Tegenwoordig is Oristano een stad van ca. 33.000 inwoners met als hoofdinkomsten de visserij, landbouw en toerisme. In het historisch centrum staat de kathedraal van Santa Maria Assunta met Barok interieur (deels gerestaureerd) en de kerk en het klooster del Carmine, waarvan de architectuur in Barok-Rococo stijl is gebouwd. 

Barumini

Aan de voet van de Gesturi Giara, in de vallei van de rivier Mannu, ligt het stadje Barumini. Het is vooral bekend vanwege het dichtbijgelegen nuraghi-complex Su Nuraxi. In het historische centrum kunt u verschillende bouwstijlen tegenkomen. Zo is de kerk van San Nicola in Pisaanse stijl gebouwd, terwijl de Casa Zapata een van de weinige gebouwen in Spaanse architectuur op het eiland vertegenwoordigt.

Parco Naturale Regionale del Monte Arci

Vlakbij Oristano ligt het regionale park Monte Arci. Het park is genoemd naar het vulkanisch bergmassief Monte Arci. Het gebied is rijk aan obsidiaan (vulkanisch glas), dat al in de prehistorie werd gebruikt voor het vervaardigen van wapens en gereedschap. Natuurliefhebbers en wandelaars zullen het goed naar hun zin hebben in dit park. Op de berghellingen staan hulst- en eikenbossen die o.a. everzwijnen, vossen, wilde katten, marters en wezels herbergen. Verder kunt u houtduiven, vlaamse gaaien, slechtvalken en haviken zien vliegen.

Iglesias

Van oudsher een mijnstadje, dat zich tegenwoordig op het toerisme richt. In het historische centrum zijn de kathedraal S. Chiara (Romaans) en de kerk S. Francesco (Gotisch-Catalaans) een paar van de bezienswaardigheden.

Sanluri

Middenin de vruchtbare Campidano-vlakte ligt Sanluri. Deze stad beleefde in de Middeleeuwen onder Eleonora van Arborea een bloeiperiode. Uit die tijd staan nog steeds de oorspronkelijke stadsmuren overeind in het oude centrum. De grootste bezienswaardigheid is il castello di Eleonora d’Arborea. Dit is het enige kasteel dat tot voorkort nog bewoond werd. Tegenwoordig is er een Renaissance museum in gevestigd.

Villacidro

U zou dit dorp alleen al moeten aandoen vanwege de geweldige ligging. Villacidro is omgeven door bergketens, bossen, rivieren en zelfs watervallen. Daarvan is de waterval Sa Spendula een aanrader. Bezienswaardigheden in het dorp zelf zijn de musea Villa Leni (archeologie) en Sa Potecari (farmacie), la chiesa di Santa Barbara, la chiesa di San Sisinnio en het publieke washuis (met dak in art nouveau stijl).

Schiereiland Sinis

Tegenover Oristano, aan de andere kant van de baai van Oristano, ligt het schiereiland Sinis, dat samen met het eilandje Isola di Mal di Ventre een beschermd natuurgebied vormt. Sinis is rijk aan stagni (zilte meren), waar veel watervogels leven. Tevens doen ook allerlei trekvogels de stagni aan, zoals de flamingo. Het schiereiland wisselt rotsformaties en kliffen af met kleine baaien en stranden. Dankzij sterk geërodeerde kwartskristallen die zijn afgezet langs de kust, ‘schitteren’ de stranden letterlijk in de zon. Hoewel het gebied beschermd is, kunt u hier wel begeleide duiktochten maken. Zo kunt u een wrak van een Nederlands containerschip bekijken en bovendien is er een grote kans dat u onder water murenen en schildpadden tegenkomt. 

Marmilla & Giara di Gesturi

Ten zuidoosten van monte Arci ligt de Marmilla, een vruchtbare streek waar glooiende heuvels worden afgewisseld met basalten hoogvlakten. De grootste hoogvlakte is de Giara di Gesturi. Naast de vele planten- en diersoorten is deze hoogvlakte om nog een andere reden heel bekend: hier grazen nog de cavallini della Giara. Van deze kleine, wilde Sardijnse paarden, die in kuddes over het terrein verspreid leven, zijn er nog zo’n 500 over.

Stranden

Costa Verde: langs de zuidwestkust, ter hoogte van Guspini en Villacidro, ligt La Costa Verde (de groene kust). Hier kunt u kilometerslange zandstranden vinden. Sommige stranden zijn druk en toeristisch, sommige zijn juist heel rustig. Vanwege de constante wind en de vele golven is de Costa Verde populair bij (wind)surfers. De onderwaterwereld heeft interessante plekken te bieden voor duikers en snorkelaars. Het mooiste strand bij uitstek is Piscinas, dat geïsoleerd ligt tussen eindeloze duinenrijen. Kindvriendelijke stranden met een ondiep gedeelte zijn Funtanazza, Gutturu ‘e Flumini en La Caletta. Alledrie beschikken ook over een paar strandfaciliteiten.
Isola Mal di Ventre: 
Cala dei Pastori, Cala del Pontile en Cala del Relitto zijn een paar van de vele kleine baaien op het eiland Mal di Ventre. De meeste stranden bestaan uit zand, soms afgewisseld met kiezels en rotsen. De rijke onderwaterwereld maakt dit tot een ideale plek voor snorkelen of duiken. Mal di Ventre is alleen per boot te bereiken vanaf Putzu Idu, Mandriola, Su Pallosu en Torregrande.
Mari Ermi: aardig populair zandstrand, dat vanwege de ondiepe wateren geschikt is voor gezinnen met kleine kinderen. Let op als u verder de zee ingaat. Mari Ermi trekt veel (wind)surfers. Er zijn voldoende strandfaciliteiten beschikbaar.
Tresnuraghes: In de buurt van Tresnuraghes kunt u genoeg rustige stranden vinden zonder faciliteiten, zoals Cala degli Albatros (rustig gelegen strand van grof geelrood zand omgeven door lage struiken en donkere rotswanden) en Sa Marinedda (zandstrand, ondiep, omgeven door schaduwrijk dennenbos).

Centraal-West
Centraal-West
Centraal-West
Centraal-West
Centraal-West
Centraal-West
Centraal-West
Centraal-West
Centraal-West
Centraal-West

Klik op een foto om te vergroten

Sardinië


Langs de kust van Sardinië liggen eindeloze witte zandstranden, afgewisseld door talloze, meestal verlaten, rotsachtige inhammen die worden omzoomd door dichte pijnboombossen. Nergens in Europa is de zee zo intens blauw en het water zo helder als hier. De prachtige kusten, het grote verleden, de goede keuken, de oude cultuur, maar ook de moderne faciliteiten zorgen ervoor dat uw vakantie op Sardinië zeker niet tegen zal vallen. 

Door de eeuwen heen hebben onder andere de Carthagers, de Romeinen en de Spanjaarden hun sporen op Sardinië nagelaten. U zult merken dat het een trotse regio is, waar nog veel waarde wordt gehecht aan oude tradities en gebruiken. 

Sardinië is vooral bekend om zijn kust en is dan ook ideaal voor de strandliefhebbers. Maar er valt ook veel te ontdekken. Natuurliefhebbers vinden hier nog volop verscholen plekjes. Het binnenland is ruw en bergachtig, met betoverende bossen met kurkeiken, jeneverbes, brem en wilde olijfbomen. Ook kunt u zomaar een groep flamingo’s aan de waterkant tegenkomen.

Liefhebbers van cultuur kijken hun ogen uit op Sardinië. Bijzondere plaatsen zoals Cagliari met zijn mooie kathedraal en citadel, Alghero met zijn Catalaanse invloeden en Sassari met zijn prachtige domkerk zijn zeer de moeite waard. In het binnenland bij Nuoro treft u een bevolking aan die nog grotendeels leeft volgens oude tradities en gebruiken. De nuraghi van Barumini zijn archeologische opgravingen waar u meer te weten komt over de oorspronkelijke bewoners van de streek. 

Zoals in heel Zuid Italië neemt de keuken ook hier een belangrijke plaats in. Vooral in de kustgebieden vindt u een grote keuze aan visspecialiteiten. Doordat Sardinië vrij ver verwijderd is van het Italiaanse schiereiland heeft deze regio een geheel eigen identiteit.

De prachtige kusten, het grote verleden, de goede keuken, de oude cultuur, maar ook de moderne faciliteiten zorgen ervoor dat uw verblijf op Sardinië zeker niet tegen zal vallen.

Sardinië
Sardinië
Sardinië
Sardinië
Sardinië
Sardinië
Sardinië
Sardinië
Sardinië
Sardinië
Sardinië
Sardinië
Sardinië
Sardinië
Sardinië
Sardinië
Sardinië
Sardinië
Sardinië
Sardinië
Sardinië
Sardinië
Sardinië
Sardinië
Sardinië
Sardinië
Sardinië
Sardinië
Sardinië
Sardinië
Sardinië
Sardinië
Sardinië
Sardinië
Sardinië
Sardinië
Sardinië
Sardinië
Sardinië

Klik op een foto om te vergroten

De kaart

Streetview

Beoordelingen

Uw ervaring met deze accommodatie
Roel (10-10-2016)

5, uitstekend, huis gemaakt, diner voor een kratsUw ervaring met deze accommodatie
Christiaan (05-10-2016)

Locatie is OK, in lekker ruig landschap. Kamers prima, echter overal ligt wel veel niet opgeruimde rommel.
Avond eten aan een grote tafel is geamuseerd. Het geleverde menu is wel wat uitgekookt naar kwaliteit. Met name hoofdgerecht 5 x tomaten als garniutuur met het karkas van een konijn of varkenspoot.


Uw ervaring met deze accommodatie
Theo (22-09-2016)

Moeilijk te vinden . Morgen ontbijt zeer sober .Uw ervaring met deze accommodatie
Jan (13-09-2016)

Zeer goed, klein puntje: als er een feest wordt georganiseerd is het handig als de klant vooraf wordt geinformeerd dat er geluidsoverlast kan zijn.Uw ervaring met deze accommodatie
Angelika (06-09-2016)

kamers niet erg goed verzorgt sommige dingen stuk. zwembad niet goed verzorgt en redelijk klein.
Grote pluspunt: ongelofelijk lekker en gezellig eten aan grote tafel met z'n allenUw ervaring met deze accommodatie
Ludo (15-08-2016)

uitstekend eten, vriendelijk personeel, wat kleiner dan verwachtUw ervaring met deze accommodatie
Carla (27-07-2016)

Entree rook erg naar katten.Uw ervaring met deze accommodatie
Corine (25-06-2016)

Goede ontvangst, ontbijt was wat minder ivm het brood. Dat werd echter door het diner meer dan goed gemaakt. Lekker eten met volop wijn en koffie met likeur na en dat voor 25 euro. Ook het eten met andere gasten aan de lange tafel was heel bijzonder en gezellig. Hulpvaardig met tips in de omgeving ondanks de zeer beperkte kennis van de engelse taal.Uw ervaring met deze accommodatie
Nicolaas (02-11-2015)

GoedUw ervaring met deze accommodatie
Frans (08-09-2015)

Redelijk hotel, wel erg afgelegen.
Schoonmaak en handdoek wissel om de 3! dagen. Vonden wij niet kunnen!
Wel leuk om 's avonds met andere gasten te dineren.Uw ervaring met deze accommodatie
Jos (02-08-2015)

Diner was fantastisch, alleen het ontbijt was te karig, geen verse broodjesUw ervaring met deze accommodatie
Nicole (28-07-2015)

Conform verwachting en lekker etenUw ervaring met deze accommodatie
Nicole (28-07-2015)

IdemUw ervaring met deze accommodatie
Diny (12-07-2015)

wel goed, maar slecht vindbaarUw ervaring met deze accommodatie
Diny (12-07-2015)
Uw ervaring met deze accommodatie
Bert (10-07-2015)

Goed prijs/kwaliteitverhouding, uitstekend etenUw ervaring met deze accommodatie
Richard (01-07-2015)

goede, ruime kamer. goed restaurant. gastvrij. wel nogal afgelegen voor een gezin met kleine kinderen. Streek volgens ons minder interessant dan het noorden en oosten van Sardinie. Ontbijt nogal schraal.Uw ervaring met deze accommodatie
René (12-06-2015)

Keuken keukenuitstekend,locatie rommeligUw ervaring met deze accommodatie
Wout en Marry (03-06-2015)

goedUw ervaring met deze accommodatie
Wout en Marry (03-06-2015)

goed
Uw ervaring met deze accommodatie
Suzanne (19-10-2014)

Mooie ligging bij de oude mijnen. Wel wat afgelegen, maar als je daar eet maakt dat niet uit. Heerlijk gegeten! Mooie stranden op half uurtje rijden.Uw ervaring met deze accommodatie
Bea (05-10-2014)

Prima locatie. Mooie kamer met klein koelkastje. Heerlijk zwembad.Prima ontvangst door Sylvia. Simonetta is een geweldige gastvrouw en ook haar compagnon is een vriendelijke man. De maaltijden, aan een lange tafel, waren zeer bijzonder en voortreffelijk. Van 20.30 tot 23.30 aan tafel voorzien van allerlei lekkers was heel gewoon. De krappe douchcabine viel bij alle goeds in het niet.Uw ervaring met deze accommodatie
Jan Willem (05-10-2014)

Mooie en nette kamer, prettige sfeer, Diner: geweldig eten lekkere lokale gerechten. Erg gezellig met andere gasten eten aan een lange tafel. ze doen echt hun best om het je naar de zin te maken.Uw ervaring met deze accommodatie
André (27-07-2014)

Goede locatie met prima kamer. Deze locatie is kleinschalig. Wij hebben hier fantastisch goed gegeten. Simonetta is een hele goede kok. De kwaliteit van het eten is heel goed en zij weet het ook leuk te presenteren. Het personeel is bijzonder aardig, geeft tips waar je naar toe kunt gaan en is geïnteresseerd in de gasten.Uw ervaring met deze accommodatie
Wil (26-07-2014)

Uitstekend. Gastvrijheid,warme betrokkenheid van eigenaresse Simonietta, haar oom, en de medewerksters zorgen voor een uiterst ontspannen sfeer. Alles schoon, fijne kamer met balkon, het eten is een pareltje, ze kookt zo mooi klassiek italiaans/sardijns. Dus ja, een Bed&Breakfast, maar de aanschuif-avondmaaltijden zijn een aanrader!
Enige kanttekening: de douchecabine moet ze echt wat mee doen. Een instapruimte van 29 cm ... vraagt nogal wat van de gasten... wij denken dat er mensen waren die er gewoon echt niet in kwamen...en bukken in de douche lukt ook niet...Uw ervaring met deze accommodatie
Annie (13-07-2014)

Hele vriendelijke mensen. Heerlijk gegeten .Uw ervaring met deze accommodatie
Annie (13-07-2014)

GoedUw ervaring met deze accommodatie
Patrick (28-06-2014)

Mooie omgeving. Zeer desolaat gebied. Dicht bij Costa de verde. Het eten prijs kwaliteit zeer goed.
Het ontbij echter kan een stuk beter. Vers brood zou beter zijn dan al die voorverpakte koeken en dergelijke.Uw ervaring met deze accommodatie
Mariette (11-05-2014)

lekker eten, fanatstiche prijs kwaliteitUw ervaring met deze accommodatie
Roos (05-05-2014)

prima, lekker eten, wat eenvoudige kamer zonder zitgelegenheid en helaas rook het niet echt lekker in de kamer. Maar het eten maakte alles goedUw ervaring met deze accommodatie
Walter (04-10-2013)

Ontzettend prettige mensen. Locatie in orde. Zeer goed was het zwembad en de locatie van de bijbehorende zonneweide. Maaltijden heerlijk met veel zorg gemaakt.
4 sterrenUw ervaring met deze accommodatie
Els (16-08-2013)

Een heerlijke B&B op een bijzondere plek. Wel wat afgelegen, een auto is onmisbaar. Het eten, bereid door Simonetta, is in één woord fantastisch. Zeer vriendelijke en gastvrije mensen. Één klein nadeel aan de kamer: de douche was extreem klein, de douchewand deels kapot. Dat kan eigenlijk niet. Maar verder was ook de kamer prima en comfortabel.Uw ervaring met deze accommodatie
Mariël (15-08-2013)

Eenvoudige accomodatie maar dat is ook wat we hadden verwacht. Wel is alles aanwezig in de kamer: goede bedden, airco, tv. Douche is klein en verouderd. Ga absoluut 's avonds eten bij Simonetta, ze kookt fantastisch en het is erg gezellig. Super mooi uitzicht vanaf het zwembad. Costa Verde is een van de mooiste stranden van Sardninie die we ooit hebben gezien.Uw ervaring met deze accommodatie
Annemieke (14-08-2013)

Wat een leuke locatie. Erg vriendelijk en behulpzaam. 's Avonds met z'n allen
voortreffelijk gegeten aan een lange tafel.Uw ervaring met deze accommodatie
Klaas Hans (13-08-2013)

Goed verzorgde accomodatie met vriendelijke gastvrouwUw ervaring met deze accommodatie
Pieter (13-08-2013)

prima locatie, dorpje is uitgestorven
eten was uitstekendUw ervaring met deze accommodatie
Georgine (07-08-2013)

Heerlijk eten!Uw ervaring met deze accommodatie
Kristin (19-07-2013)

Uitstekende keukenUw ervaring met deze accommodatie
Désiree (09-07-2013)

Wat eenvoudig maar netjes. Ook weer een goede keuken.Aan een lange tafel Hooft voor mij niet zo nodig.Een avond moesten we zelfs met een bruiloft mee eten.Een erg lange zit waar we niet van tevoren van wisten.
Hadden 4 nachten geboekt,maar dat was toch wat te lang.De omgeving is mooi maar 2 dagen wel genoeg.Dus zelf nog een hotelletje geboekt voor 1 nacht in Cagliari .
Mensen waren wel erg aardig.Uw ervaring met deze accommodatie
D. (03-07-2013)

Het eten was hier eveneens zeer goed en met veel liefde bereid. Ook hier nauwelijks Engels, maar met handen en voeten kom je een heel eind; zeer zeker behulpzaam. De kamer die wij hadden was wel wat minder. Douche zeer klein, geen zitje, alleen raam op stahoogte, waar niet doorheen gekeken kon worden. Ook hier weer voor ons een minpunt de afgelegen ligging.Uw ervaring met deze accommodatie
Tony (29-06-2013)

Heel goed eten, met veel zorg bereidd en heel gevarieerd, de kamers zijn wisselend van niveau, maar wij hadden geluk met prima kamer aan balkon. Ontbijt matig, leuke sfeer aan lange tafels. Ook hier weer een heel gastvrij onthaal.Uw ervaring met deze accommodatie
Jacobus (26-06-2013)

Zeer tevreden, bij aankomst krijgen we een kamer toegewezen maar daar waren wij het niet echt mee eens. Er zat niet echt een raam in zodat je naar buiten kon kijken en het sanitair was ook zeer verouderd de douche was zo klein dat je niet eens je voeten kon wassen. Maar we hebben de volgende dag een andere kamer gekregen en die was uitstekend. Nieuw en daar konden we heerlijk zitten op de kamer en douchen. Ze spraken daar geen woord engels waren wel vriendelijk.Uw ervaring met deze accommodatie
Peter (14-06-2013)

eenvoudige maar gezellige accommodatie vooral geschikt voor sportievelingen, maaltijden geweldig goed. Lange tafel nodigt uit tot contacten. Jammer dat de cena zo laat (20.30 of later) begint.Door langdurige wegomlegging wordt accommodatie slecht aangegeven.Uw ervaring met deze accommodatie
Christine Tineke (11-06-2013)

Wederom een prachtige lokatie, mooie kamer. Elke dag schone handdoeken.
Engels werd hier ook niet gesproken.
Het ontbijt was prima, het diner matig. Veel van hetzelfde en erg vet.Uw ervaring met deze accommodatie
Arjen (01-06-2013)

Eten zeer goed, leuk om met alle gasten aan 1 tafel te zitten, bevordert de interactieUw ervaring met deze accommodatie
Aleid (17/10/2012) :
geachte mevrouw, mijnheer, enige minpunt was de gang van zaken bij de autohuur, maar die hebben wij zelf geboekt via cheap tickets (extra verzekering is ons aangesmeerd), over de accommodatie niets dan goeds, ook de info heel compleet en plezierig


Uw waardering voor deze accommodatie (van links naar rechts, 1 is slecht - 5 is uitstekend)


Uw ervaring met deze accommodatie
Jolien (30/09/2012) :
We vonden het hier echt prachtig. De stranden zijn fenomenaal en de bergen rondom het agriturismo waren mooi en je kon er goed hiken. Het eten was heerlijk en de kamer prima.


Uw waardering voor deze accommodatie (van links naar rechts, 1 is slecht - 5 is uitstekend)


Uw ervaring met deze accommodatie
Willy (13/09/2012) :
Uitstekende ligging vlakbij mooi duingebied/strand.


Uw waardering voor deze accommodatie (van links naar rechts, 1 is slecht - 5 is uitstekend)


Uw ervaring met deze accommodatie
Marjanne (02/09/2012) :
Een prachtige locatie, in een zeer rustige omgeving. Het zwembad met bijbehorend bubbelbad was heerlijk, zo prachtig gelegen met uitzicht op de bergen. Voor € 25,- krijg je 's avonds een 3-gangen diner geserveerd, incl drinken. Vriendelijk personeel, schone, mooie kamer, kortom, een heerlijke plek voor vakantie op Sardinië.


Uw waardering voor deze accommodatie (van links naar rechts, 1 is slecht - 5 is uitstekend)


Uw ervaring met deze accommodatie
Kees en Lobke (11/08/2012) :
Erg vriendelijke en gastvrije mensen. We hebben 3 van de 4 avonden bij deze mensen gegeten. Het eten was heerlijk! Ook het ontbijt was goed. Een mooi en net agriturismo met zwembad.


Uw waardering voor deze accommodatie (van links naar rechts, 1 is slecht - 5 is uitstekend)


Uw ervaring met deze accommodatie
aul en Coby (05/08/2012) :
Voortreffelijke maaltijden, zeer overvloedig en keuze uit veel gerechten. Klein zwembad.


Uw waardering voor deze accommodatie (van links naar rechts, 1 is slecht - 5 is uitstekend)


Uw ervaring met deze accommodatie
Henk (04/08/2012) :
Kamers verschillen nogal. Sommige donker en klein. Zwembad is klein, maar voldoende om even op te frissen. Avondmaaltijd is een echte belevenis. Aan één lange tafel worden van 20.30 uur tot 23.30 uur heerlijke gerechten geserveerd. En dat voor € 25 per persoon inclusief wijn, koffie en digestief.


Uw waardering voor deze accommodatie (van links naar rechts, 1 is slecht - 5 is uitstekend)


Uw ervaring met deze accommodatie
Hoving (01/08/2012) :
goede agriturismo


Uw waardering voor deze accommodatie (van links naar rechts, 1 is slecht - 5 is uitstekend)


Uw ervaring met deze accommodatie
Annette (28/07/2012) :
Als wij aan La Miniera Fiorita terugdenken krijgen we direct een lach op ons gezicht. Temeer omdat het eten hier fantastisch is. Lang tafelen en heerlijke gerechten. Locatie is prima maar het is er wel wat rommelig. Montevecchio zelf heeft aan vertier of winkels niets te bieden. Hiervoor moet je echt op pad gaan. Cagliari of Oristano is bijvoorbeeld een klein uurtje rijden. De in de nabijheid, ongeveer 45 minuten rijden, van de locatie gelegen stranden zijn prachtig.


Uw waardering voor deze accommodatie (van links naar rechts, 1 is slecht - 5 is uitstekend)


Uw ervaring met deze accommodatie
Caroline (09/07/2012) :
Prima agriturismo met lekker eten, alleen het ontbijt en diner worden geserveerd aan 1 tafel (dicht op elkaar) voor alle gasten.


Uw waardering voor deze accommodatie (van links naar rechts, 1 is slecht - 5 is uitstekend)


Uw ervaring met deze accommodatie
Richard (13/06/2012) :
Alleen de bedden en de handdoeken werden niet iedere dag opgemaakt en vervangen, verder uitstekende keuken en prima bediening, kamers waren schoon en erg netjes.


Uw waardering voor deze accommodatie (van links naar rechts, 1 is slecht - 5 is uitstekend)


De prijzen en beschikbaarheid wordt geladen. Eén moment geduld alstublieft.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.