Masseria Torre Zuvinu

Agriturismo met 5 appartementen


Masseria Torre Zuvinu is gelegen aan de zuidoostelijke kust van Calabrië, in de buurt van het schilderachtige dorpje Stilo. De boerderij beschikt over 5 karakteristieke woningen. De oude toren van het gebouw is het oudste deel van de boerderij. Het is een leuke plek voor stellen en gezinnen op zoek naar een ontspannen vakantie in Calabrië.

Masseria Torre Zuvinu wordt omringd door citrusbomen, wijngaarden en olijfbomen. Het oude landhuis is recentelijk gerenoveerd en er zijn 5 karakteristieke en comfortabele appartementen gecreëerd. De drie appartementen zijn smaakvol ingericht in een eenvoudige boerenstijl. De authentieke sfeer van de locatie is te proeven!

Donna Luisa is een appartement voor 4 of 5 personen, ideaal voor een gezin met kinderen. Donna Vittoria is geschikt voor 2, maximaal 3 personen, dus meer geschikt voor koppels. Het derde appartement, Suite Torre, is geschikt voor 4-5 personen. Dit sfeervolle appartement is gelegen in de oude toren en heeft een fantastisch uitzicht. De andere twee appartementen zijn San Giovanni en Sant'Andrea, beide voor 4-5 personen. Op de gezamenlijke patio kunt u lekker zitten met een goed glas wijn. Langs het landgoed loopt een riviertje dat in de zomer bijna droog staat. Hier kunt u op een zomerse dag verkoeling zoeken. In de enorme tuin is tevens een vijver en er loopt nog een origineel aquaduct. Aan de achterkant van de masseria is te zien waar het waterrad hing in vervlogen tijden. De eigenaar heeft veel antieke voorwerpen op het terrein gevonden die hij tentoonstelt in de boerderij.

Op ongeveer 1400 meter afstand is agriturismo Villa Vittoria. Pasquale is de vriendelijke en charmante eigenaar van de masseria en de agriturismo. Bij Villa Vittoria kunt u gebruikmaken van het zwembad en genieten van traditionele gerechten in het restaurant. Op 1 km afstand is een tevens een ander restaurant. Het is ook mogelijk om bij de agriturismo te ontbijten (tegen betaling).

Ondanks de ligging op het platteland is Masseria Zuvinu slechts 10 minuten rijden van de Ionische Zee. Verder kunt u hier ook prachtig wandelen door de groene heuvels en bergen en een bezoek brengen aan de nabijgelegen watervallen van Bivongi. Cultuurliefhebbers kunnen genieten van archeologische opgravingen uit de tijd van Magna Graecia, middeleeuwse kastelen, oude kloosters en kerken. Een bijzonder stukje Byzantijnse architectuur vindt u in een prachtig kerkje in Stilo.

Afstanden
Zwembad 1400 m, restaurant 1 km, bar, winkeltjes en restaurants 7 km, Stilo 9 km, strand 9 km, watervallen Bivongi 12 km, Parco Regionale delle Serre 15 km, Serra San Bruno 36 km, Aspromonte National Park 55 km, Gerace 58 km, luchthaven Lamezia Terme 100 km