Residence Monte Sixeri

Kleinschalige residence net buiten Alghero

Verscholen op het platteland van Sardinië, net even buiten Alghero, vindt u deze kleine residence met appartementen. Monte Sixeri dankt zijn naam aan de berg die in het hart van het landgoed ligt. Op het terrein vindt u 5 appartementen van verschillende grootte, geschikt voor 2 tot 6 personen. Door de nabije ligging van Alghero en de mooie stranden van Sardinië is het de perfecte plek voor stellen en gezinnen op zoek naar een plekje in de buurt van Alghero.

Monte Sixeri heeft in totaal 5 appartementen die verdeeld zijn over 2 gebouwen. Op de begane grond van het hoofdgebouw bevindt zich een 3-kamerappartement en de studio. Op de 1e etage ligt nog een 3-kamerappartement. In het bijgebouw zijn de twee 2-kamerappartementen gelegen. Alle verblijven zijn met behoud van hun oorspronkelijke stijl gerenoveerd. De inrichting is netjes waarbij veel gebruik is gemaakt van hout.

Het 72 hectare tellende landgoed omvat vele olijfbomen en prachtige mediterrane bloemen en planten. Het terrein is erg ruim opgezet waarbij het grote zwembad tussen de appartementen in ligt. Het zwembad deelt u met de gasten van de andere vier appartementen en is een fijne plek om even lekker niks te doen en te genieten van de Sardijnse zon.

Vlakbij Monte Sixeri ligt 'Agriristoro Le Pinnette', een restaurant in een boerderij befaamd om zijn pure en kwalitatief hoogstaande eten. Hier kunt u genieten van typisch Sardijnse gerechten, uiteraard vergezeld door enkele goede lokale wijnen zoals de Cannonau. Ook is er een bar waar u terecht kunt voor een Italiaans ontbijtje, een kop koffie of een 'aperitivo' voordat u aan tafel gaat.

Breng tijdens uw verblijf zeker een bezoek aan Alghero; een toeristisch aantrekkelijke stad met tal van restaurants, bars en winkeltjes. De gezellige stad is gemakkelijk te bereiken zonder dat u vast komt te zitten in het verkeer. Genieten van zon en zee op de stranden Le Bombarde, Porticciolo en Lazzaretto is ook goede optie.

De ligging op slechts 8 kilometer van Alghero en op 4 kilometer van het strand maakt Monte Sixeri tot de ideale plek voor rustzoekers die toch dicht bij zee en stad willen zitten.

N.B. Verblijf van minimaal 3 nachten mogelijk (uitzondering juli en augustus). Vraag ons naar de mogelijkheden. 

Afstanden
restaurant 50 m, bars, restaurants en winkels 9 km (Alghero), strand 5 km, Bosa 45 km, vliegveld Alghero 10 km, vliegveld Olbia 140 km