Ons Goede Doel

Een deel van de door u betaalde boekingskosten gaat naar onze stichting Education for Hope. Als klant van Enotria draagt u daardoor een steentje bij aan een beter leven van onze kinderen in Ethiopië.

Het doel van Education for Hope is om de kinderen naar school te laten gaan. Ook krijgen zijn medische zorg als ze deze nodig hebben. We hopen dat de kinderen een positieve invloed zullen hebben op de economische en sociale ontwikkeling van hun land.

De jaarlijkse kosten voor onderwijs en medische zorg bedragen € 70 per kind. De kracht van onze stichting is dat iedere cent van de donaties daadwerkelijk bij de kinderen terecht komt. Er zijn geen kosten voor organisatie, salaris, marketing of overhead die betaald moeten worden.

Samen met jullie wil Education for Hope deze kinderen een kans bieden. Door dit initiatief te starten wil we een eerste stap zetten naar een betere toekomst voor de kinderen.

Op dit moment biedt Education for Hope scholing en zorg aan 50 kinderen. Als de lesbijdrage, de lunch en het schooluniform betaald zijn, hebben de kinderen een betere kans op een goede toekomst.

We hopen dat de donaties aan onze stichting de komende jaren verder groeien, zodat we meer kinderen kunnen helpen.

Elk jaar organiseert Enotria een ‘fundraising party’ voor Education for Hope. Volg onze website www.educationforhope.com en onze Facebookpagina!