Charmant Sardinië

Tijdens deze rondreis Sardinië verblijft u in 5 charmante hotels. De geselecteerde accommodaties zijn niet alleen charmant maar ook rustig gelegen en comfortabel. Uw rondreis Sardinië heeft dan ook een luxe tintje. 

Dag 1 - 4 Sardinië / Noord-West (A)

Uw rondreis op Sardinië begint aan de noordwestkust van Sardinië, in de buurt van de prachtige stad Alghero. Hier verblijft u 3 nachten in Wine Resort Ledà d'Ittiri. U heeft er alle gelegenheid om een paar dagen te genieten van het strand en de leuke stad Alghero. Natuurlijk kunt u ook wat uitstapjes maken in de omgeving: het pittoreske dorpje Bosa, het grottencomplex van Anghelu Ruju, de 2 prachtige kapen van Capo Caccia en Capo Galera en het vissersdorpje Stintino en het prachtige strand La Pelosa. 

Dag 4 - 7 Sardinië / Zuid-West (B)

De volgende etappe van uw rondreis Sardinië brengt u naar het zuidwesten, naar Aquadulci Hotel. Dit charmante hotel ligt op slechts 400 meter lopen van één van de mooiste stranden van het eiland. Het hotel is uw standplaats voor de komende 3 nachten. Naast relaxen kunt u ook veel activiteiten ondernemen. De kuststrook van Capo Spartivento is bezaaid met idyllische stranden. De antieke Romeinse stad Nora ligt op een half uurtje rijden. Voor de golfliefhebbers zijn er de golfbanen van Chia en Is Molas. De boeiende stad Cagliari is ook snel bereikbaar vanuit het hotel. 

Dag 7 - 10 Sardinië / Zuid-Oost (C)

Uw derde stop van de rondreis Sardinië is in het zuidoosten, in Country Hotel Rio Molas. Op deze rustige accommodatie kunt u genieten van de prachtige natuur en de Sardijnse cultuur. Rio Molas kunnen we typeren als een ‘oase van rust’. U verblijft er 3 nachten. Een aantal mogelijkheden voor dagtrips en excursies zijn: het leuke stadje Muravera, een wandeling maken in het bergachtige achterland, de hoofdstad Cagliari, de vele schitterende stranden van de Costa Rei en Capo Ferrato, het oude mijnwerkersdorp Monte Narba. 

Dag 10 - 13 Sardinië / Centraal-Oost (D)

Op dag 10 van uw rondreis Sardinië rijdt u verder noordwaarts, in de richting van Santa Maria Navarrese. In dit gezellige stadje logeert u 3 nachten in Hotel Nascar. Dit fraaie hotelletje ligt midden in het stadje en op slechts 50 meter van het strand. U kunt er afwisselend genieten van natuur, cultuur en gastronomie. Een paar tips voor boeiende uitstapjes: een boottochtje langs de kust, de bergen van de Gennargentu, de Nuraghi en de Domus de Janas, de grotten van Su Marmuri en de bossen van Urzulei en de kloof Su Gorroppu. 

Dag 13 - 15 Sardinië / Noord-Oost (E)

De laatste stop van uw rondreis Sardinië is in het noordoosten. U verblijft er vlakbij de beroemde Costa Smeralda, de kuststrook die in de hele wereld bekend staat als vakantieoord voor vips. U verblijft er in het stijlvolle country hotel Stazzo Lu Ciaccaru. Op deze rustgevende plek brengt u de laatste 2 nachten van de rondreis op Sardinië door. Vanuit Lu Ciaccaru kunt u bezoekjes brengen aan: een boottochtje naar de eilandenarchipel La Maddalena, de beroemde kust van de Costa Smeralda, de prachtige natuur van de Gallura en enkele interessante archeologische plaatsen.

De rondreis Sardinië zit erop en het is tijd om het prachtige Sardinië achter u te laten en terug te keren naar huis. Onder het tabblad 'accommodaties' vindt u uitgebreide informatie over uw verblijfsplaatsen.

Door de vele vluchtmogelijkheden hebben wij ervoor gekozen om de vlucht niet inclusief in de prijs aan te bieden. Samen met u zoeken wij de beste oplossing. Hierbij houden we uiteraard rekening met uw wensen, eisen en mogelijkheden.