Rondreis Piemonte & Ligurië

Tijdens de rondreis door Piemonte & Ligurië maakt u kennis met het afwisselende landschap en de culinaire hoogtepunten van de Noord-Italiaanse regio's Piemonte & Ligurië. De rondreis Piemonte & Ligurië brengt u langs 4 comfortabele accommodaties; bijzondere plekjes waar u in contact komt met de lokale tradities, de plaatselijke gastronomie en het plattelandsleven.

Dag 1 - 4 Piemonte / Lago Maggiore

De rondreis Piemonte & Ligurië kunt u ook prima met eigen auto maken; vanaf Utrecht is het ongeveer 1060 kilometer rijden. U kunt er ook voor kiezen om te vliegen op Turijn (of Milaan). De rondreis Piemonte & Ligurië begint in het noordoosten van Piemonte. U verblijft 3 nachten bij agriturismo Cascina Incocco, ongeveer halverwege het Lago Maggiore en het Ortameer. Vanuit hier kunt u de omgeving ontdekken en onder meer een bezoek brengen aan de volgende locaties: het Lago Maggiore en de Borromeïsche eilanden, het Ortameer en Isola San Giulio, de berg Mottarone, de stad Milaan.

Dag 4 - 8 Ligurië / Levante

Op dag 4 van de Rondreis Piemonte & Ligurië rijdt u naar de kust van Ligurië. De komende 4 nachten verblijft u in het fraai gelegen hotel Al Terra di Mare. U kunt hier genieten van een zorgeloos verblijf op korte afstand van het leuke plaatsje Levanto aan de oostkust van Ligurië. De strategische ligging biedt u de kans om een bezoek te brengen aan onder meer het Nationaal Park Cinque Terre, het mondaine Portofino, en de bruisende stad Genua.

Dag 8 - 12 Ligurië / Bloemenrivièra

Uw volgende standplaats tijdens de Rondreis Piemonte & Ligurië ligt in de Bloemenrivièra, in het westen van Ligurië. Het charmante boutique hotel Relais del Maro is de komende 4 nachten jullie 'thuis'. Tijdens uw verblijf in het dorp Borgomaro kunt u leuke culturele en gastronomische uitstapjes maken. Ook zijn er veel activiteiten in de buitenlucht mogelijk zoals fietsen, wandelen en zwemmen.

Dag 12 - 15 Piemonte / Le Langhe 

De laatste stop van uw rondreis Piemonte & Ligurië is in de beroemde streek Le Langhe. Le Langhe is een heerlijke streek om te genieten van de gastronomie. Villa Beccaris, een elegant country hotel in het centrum van Monforte d'Alba, is uw verblijfsplaats voor de laatste 3 nachten van de rondreis Piemonte & Ligurië. De ligging biedt legio mogelijkheden: bezoek aan één van de vele wijncantina's, het schilderachtige plaatsje La Morra, het kasteel van Barolo met 'Il Museo del Vino', en de stad Turijn.

Maak kennis met de trotse Piemontesi en Liguri, geniet van de lokale wijn en de prachtige landschappen tijdens deze afwisselende rondreis Piemonte & Ligurië.

Onder de button 'Accommodaties', bovenaan deze pagina, vindt u meer informatie over de accommodaties.

Piemonte & Ligurië zijn gemakkelijk te bereiken met eigen auto vanuit Nederland. U kunt er ook voor kiezen om een vlucht te boeken, bijv. van Amsterdam naar Turijn met Transavia. Ook kunt u vliegen naar Milaan. Vraag ons gerust naar de verschillende vluchtmogelijkheden.