Wijn en Truffel Experience in Italië

Wijn en Truffel Experience

Wijnen proeven (waaronder de beroemde Barolo) en truffels zoeken in de Italiaanse wijnstreek Le Langhe, ten zuiden van Turijn. De streek Le Langhe ligt in de regio Piemonte, en is alom bekend om zijn truffels en geweldige wijnen.

We hebben een prachtige reis naar Piemonte samengesteld, met verblijf in kleinschalige gezellige accommodaties in Le Langhe. Genieten van regionale specialiteiten en lokale wijnen. Inclusief proeverijen en een bijzondere excursie met een truffeljager; u gaat samen met hem en zijn hond op pad om truffels te zoeken.

Een leuke belevenis met mogelijkheden om de historische, culturele en gastronomische schatten van deze regio te ontdekken.

Voor wie: liefhebbers van Italië en Italiaanse wijnen & keuken
Wanneer:  van maart tot december. n.b.: de herfstmaanden zijn in Le Langhe hoogseizoen vanwege de ‘vendemmia’ (de druivenoogst) en de internationale truffelbeurs in Alba (06/10/2018-25/11/2018).

Ontdek de beste wijnen van Italië, waaronder de wereldberoemde Barolo, “de wijn van koningen en koning van de wijnen”. De Langhe (Unesco-werelderfgoed) kent een schilderachtig heuvellandschap en heeft prachtige dorpjes en kastelen; de streek biedt uitstekende gastronomie en streekproducten, waaronder de beroemde witte truffels van Alba. 

Verblijf in kleinschalige accommodatie met veel charme en gastvrijheid, maak leuke activiteiten en excursies, geniet van de gastronomie. Er zijn veel ‘cantine’ (wijnbedrijven), waar je de verschillende wijnen kunt proeven en een bezoek kunt brengen aan de wijngaarden en historische wijnkelders.

De beschikbaarheid van de reis Wijn en Truffel Experience is op aanvraag.

Aanvragen?
U kunt de reis aanvragen via onze website ReizeninitalieGeef eventuele extra wensen door. Binnen 24-36 uur zullen we u een voorstel sturen. Heeft u een vraag? Gebruik de chat op de website of bel ons op 0207798338.