Comomeer

Schitterend meer aan de voet van de Alpen

Voor uw vakantie aan het Comomeer bent u bij ons aan het juiste adres. U kunt bij ons terecht voor uw vakantiehuis aan het Comomeer, uw appartement aan het Comomeer. We kunnen u leuke reizen en vakanties aanbieden naar alle streken aan het Comomeer.

Het Comomeer en het Luganomeer zijn twee naast elkaar gelegen meren en misschien wel het meest aansprekend van Noord-Italië. Wij bieden hier prachtige en goed verzorgde vakantiewoningen, appartementen en villa’s. Omgeven door de hoge toppen van de Alpen is het ook één van de mooiste gebieden van Italië.

De oevers zijn bezaaid met luxe buitenverblijven en villa’s. Bij Menaggio aan het Comomeer ligt de Riviera delle Tremezzina. Geen wonder dat door de eeuwen heen de Italianen naar deze streek trokken om er in het voorjaar en de zomer te genieten van de bloeiende azalea’s en rododendrons. Het gebied is niet alleen is het een lust voor oog, maar ook heilzaam voor de gezondheid.

Het Meer van Lugano ligt deel in Italië en deels in Zwitserland. Wij bieden de Italiaanse kant aan met het mooie centrumplaatsje Porlezza, dat helemaal een Italiaanse sfeer ademt. Zeilen, windsurfen en zwemmen zijn de meest voor de hand liggende sporten. In de heuvels zijn er tal van wandel- en mountainbiketochten uitgezet.

De stadjes herbergen een schat aan middeleeuwse kunst, gezellige terrasjes en kleine winkels. ‘s Avonds is het er goed toeven met flaneren over de boulevard, eten in een van de vele restaurants of dansen in discotheken.