Autohuur

Auto huren tijdens je vakantie in Italië.

Het is belangrijk om te kunnen vertrouwen op uw huurauto tijdens uw vakantie in Italië.
Daarom hebben wij gekozen voor Sunnycars !

SUNNYCARS


Bij Enotria boek je een huurauto via Sunnycars met de all-inclusive huurformule:

  • Ongelimiteerd aantal kilometers

  • Standaard extra WA verzekering van € 7,5 miljoen

  • Schadeverzekering (CDW) en Diefstalverzekering (TP)

  • Terugbetaling eigen risico bij schade en diefstal

  • Extra dekking glas-banden-bodem en dakschade

  • Luchthavenafleveringskosten

  • Mogelijkheid om flexibel je boeking te wijzigen (“Flexservice”)

  • Mogelijkheid om de “Express Service” te boeken (voorrang bij het ophalen van de huurauto)


Direct via Sunnycars een auto boeken, hoe werkt het?
In het beveiligde systeem van Sunnycars kan je informatie opvragen over plaatsen in Italië waar je een auto kunt huren en over het type auto. Ook kun je prijzen opvragen en de huurauto direct reserveren. De huursom voldoe je per creditcard of via iDEAL, waarna Sunnycars de boeking volledig met jou afwikkelt.
Let op: de hoofdbestuurder moet altijd in het bezit zijn van een creditcard. Dit is voor de waarborg die ter plekke afgegeven wordt.Sunnycars werkt samen met de grote internationale autoverhuurders én lokaal kwalitatief hoogstaande verhuurders. Elke verhuurpartner heeft eigen voorwaarden, maar Sunnycars zorgt ervoor dat je altijd optimaal verzekerd bent volgens de Sunnycars voorwaarden. Het maakt dus niet uit bij welke partner je huurauto wordt geboekt.
Ter plekke afkopen van het eigen risico is niet nodig: in geval van schade betaalt Sunnycars het eigen risico bedrag aan je terug. Ook eventuele schade aan glas-banden-bodem of het dak van de huurauto wordt door Sunnycars vergoed.

Advies nodig?
Weet je niet zeker welke auto te boeken, op welk kantoor je de auto wilt ophalen, welke extra's je erbij kunt boeken, of heb je vragen over de voorwaarden? We helpen je uiteraard graag! Vraag ons gerust om een offerte en we zullen de auto via sunnycars voor je reserveren!