B&B Palazzo Candida

Calabrië / Zuidoost
vanaf € 70 per nacht
9,3
B&B Palazzo Candida ligt midden in het oude centrum vann Gerace, één van de mooiste stadjes van Calabrië. Gerace dankt zijn bekendheid vooral aan de prachtige ligging tussen de zee en de bergen. Vanwege het prachtige historisch centrum wordt Gerace ook wel het ‘Florence van het zuiden’ genoemd.

De stad beleefde een bloeiperiode onder Normandisch bewind. Dit is nog steeds zichtbaar in "Il Borghetto", het lager gelegen stadsdeel. In het centrum staat de Cattedrale dell’Assunta, de grootste kathedraal van Calabrië. De B&B ligt op loopafstand van deze kathedraal.
Meer lezen
In het oude centrum van Gerace.
Kleinschalige B&B
Gemeenschappelijk terras
Sstijlvol kamers
Prijs & Beschikbaarheid

Faciliteiten voor B&B Palazzo Candida

Slaapkamers
4
Internet / wifi
Airconditioning
Verwarming
Restaurant op loopafstand
Strand
ca 10km
in Dorp / Stad
Tuin
Terras
TV
Minibar
Romantisch

Afstanden voor B&B Palazzo Candida

Winkels, restaurant en bars
20 m
Strand/kust
9 km
Locri Epizephyri (griekse opgravingen)
13 km
Parco Nazionale Aspromonte
15km
Mammola
30km
Le Serre
30km
Stilo
60 km
Serra San Bruno
80 km
Pentedattilo
80km
Vliegveld Lamezia Terme
115 km

Zuidoost

Het zuidoostelijke deel van Calabrië, de zogeheten ‘teen van de laars’, wordt gevormd door de provincie Reggio Calabria en een deel van de provincies Vibo Valentia en Catanzaro. Het binnenland wordt gedomineerd door het bergmassief Aspromonte, begroeid met loof- en pijnboombossen, waar de natuur nog ongerept haar gang kan gaan.

Meer lezen

Calabrië

Afwisselende landschappen, natuurparken, 780 km kustlijn, rijke geschiedenis en cultuur.

Een reis naar Calabrië, gelegen in het uiterste zuidwesten van Italië (de teen van de Italiaanse laars), biedt voor ieder wat wils. De langgerekte streek grenst aan de Tyrrheense en de Ionische Zee en heeft een geschiedenis en cultuur die 3.000 jaar teruggaan. Tijdens uw vakantie in Calabrië kunt u genieten van de typische Calabrese sfeer. Het zal een reis zijn door de geschiedenis vol met prachtige natuur en ongewone gebruiken. Calabrië is een regio die voor iedereen wat nieuws te bieden heeft, zelfs de meest bereisde toerist komt hier aan zijn trekken.

Meer lezen
Elko Van Winzum (16-09-2022)
Voor de tweede keer helemaal goed!
Jan (20-06-2019)
Prachtig gelegen midden het het plaatsje Gerace. Mooie villa en kamer met balkon. De mensen waren behulpzaam en vriendelijk.
Albert (02-06-2019)
Midden in het dorp, een plek die je gezien moet hebben. Als je zelf naar zoiets op zoek gaat, vind je het niet, daar heb je de mensen van Enotria voor nodig. Omdat wij de enige gasten waren hebben we ergens anders gegeten dus daar kunnen we niets over zeggen. Ook hier weer heel vriendelijk, erg gastvrij en behulpzaam,, grote kamer, mooie badkamer, een eigen terras waar je aan het eind van de middag heerlijk kunt genieten van het late zonnetje en een mooie binnentuin, ook hier een unieke locatie. Naast de bezienswaardigheden in het dorp viel er in mei nog niet veel te beleven, wat oude Italiaanse mannetjes, erg stil nog in deze periode
Jan (02-05-2019)
Zeer mooi historisch gebouw zeer goed gelegen in het centrum van Gerace. Zeer mooi authentiek ingericht. Zeer vriendelijke ontvangst. Wij waren daar in april en was het vrij koud in het gebouw. In de kamer was er een elektrisch verwarmingstoestel aanwezig, dus dat viel nog mee, maar de ontbijtruimte was koud
Onze website maakt gebruikt van cookies om goed te kunnen functioneren. Door verder te gaan op onze website, ga je akkoord met ons gebruik van cookies.
Lees onze Privacyverklaring voor meer informatie.