Hotel Nascar

Sardinië / Centraal-Oost

18-25 m² | 32 Personen | prijs vanaf € 165

Hotel Nascar bevindt zich op loopafstand van het zandstrand van het kustplaatsje Santa Maria Navarrese. Op slechts 50 meter afstand ligt het strand waarop ook enkele barretjes zijn. Het hotel heeft een samenwerking met een strand-lido waar u van 1 juni tot 30 september gratis gebruik kunt maken van bedjes, een parasol en handdoeken.

Op het grote terras van het hotel kunt u na een dagje strand even bijkomen en genieten van een aperitief. 's Avonds kunt u gezellig eten in het kwalitatief hoogstaande restaurant van Nascar. U kunt natuurlijk ook het stadje inlopen om daar te dineren.

Het gebouw stamt uit het eind van de 18e eeuw, en is volledig opgetrokken uit lokale steensoorten. Bij de grondige restauratie is veel rekening gehouden met het milieu; voor deze duurzame toepassingen heeft het hotel in 2014 het milieukeurmerk EU Ecolabel ontvangen.

Het hotel beschikt over 12 ruime kamers met een stijlvol interieur. Bij de inrichting hebben de eigenaressen gekozen voor lokale materialen zoals ginepro-hout, smeedijzer, Sardijns linnen en gedecoreerd keramiek. Er zijn verschillende type kamers: de standard kamer, de kamer met balkon, de executive deluxe met terras en de junior suite.

Tijdens uw verblijf in Nascar kunt u de sfeer proeven van een klein stadje aan de kust, ver weg van het massatoerisme. Het haventje van Santa Maria Navarrese is het startpunt van bootexcursies langs de fraaie kust van de Golfo di Orosei. Het berglandschap van de Gennargentu bereikt u ook in no-time.

Afstanden
winkeltjes, bars, restaurants 200 m, strand 50 m, Nationaal Park Gennargentu 10 km, vliegveld Cagliari 138 km, vliegveld Olbia 155 km, vliegveld Alghero 240 km

Faciliteiten voor Hotel Nascar

Slaapkamers
12
Internet / wifi
gratis Wi-Fi
Airconditioning
Airconditioning
Verwarming
Verwarming
Restaurant op loopafstand
Restaurant op loopafstand
Strand op loopafstand
ca. 50m - strandservice juni-sept
Strand binnen 10 km
Strand binnen 10 km
Zeezicht
deels
In Dorp / Stad
In Dorp / Stad
Tuin
Tuin
Terras
met barretje
Wasmachine
Wasmachine
TV
TV
Minibar
Minibar
Romantisch
Romantisch
Stellen
Stellen
Actief-Wandelen-Fietsen
trekking
Sport / Spel
mountainbikes & elektrische fietsen aanwezig
Spa / Ontspanning
massages, manicure, pedicure etc.
Parkeren
in de buurt
Overige
lift, waterkoker, kluisje

Sardinië / Centraal-Oost


In het oosten van Centraal-Sardinië liggen de regio’s Nuoro en Ogliastra. Het landschap is heuvel- tot bergachtig, al liggen er in het binnenland ook valleien en grasweiden. In de lager gelegen gebieden zijn landbouw, olijfolie- en wijnproductie de grootste inkomstenbronnen. Bekende wijnen die hiervandaan komen zijn de Cannonau, de Mandrolisai en de Malvasia. Berghellingen zijn bedekt met bossen van onder andere kurkeik, steeneik en kastanje. Daar kunt u op veel plekken nog inheemse soorten tegenkomen als de moeflons (wilde schapen) en Sardijnse herten. Ander groot wild dat er loopt zijn herten en everzwijnen en tot het veelvoorkomende klein wild behoren marters, patrijzen en wilde katten. Roofvogels als de steenarenden, haviken en gieren bouwen veelvuldig hun nesten in de Sardijnse bossen.

Niet alleen is Sardinië rijk aan natuur, maar ook aan cultuur. De mysterieuze nuraghi, ronde torens, kunt u overal op het eiland aantreffen. De nuraghe-bevolking bouwde deze tussen 2000 en 500 v.Chr. en er zijn er nog ruim 7000 van over. De bekendste archeologische site in de regio Nuoro is het nuraghi-dorp Tiscali, dat in een grot is gebouwd. In de loop der eeuwen is Sardinië door verschillende volkeren overheerst geweest, waaronder de Feniciërs en wat later de Romeinen. In de kunst en architectuur is de komst van de verschillende overheersers niet duidelijk terug te vinden. Veel kerken zijn in Romaanse stijl gebouwd, al komen Gotische en Barokke kerken ook af en toe voor.

Dorgali

De huizen in het historisch centrum zijn opgetrokken uit donker granietsteen en geven het centrum een bijzonder uiterlijk. 

Cava Bue Marino

De monniksrob, die in de volksmond ook wel zeekoe werd genoemd, bracht haar jongen groot in de grot van Bue Marino (zeekoe). Helaas is het dier tegenwoordig bijna uitgestorven in het Middellandse zeegebied. Toch geeft hij nog steeds zijn naam aan de grot. De grot is maar 5 kilometer lang, maar spectaculair genoeg dankzij de vele stalagmieten en stalactieten die op subtiele wijze worden belicht. Ook zijn er nog rotstekeningen te zien die dateren uit de late Steentijd. 

Lanusei

Bergstad, biedt prachtige vergezichten over de wijde omgeving. 

Nuoro

Aan de voet van de Monte Ortobene, een goede uitvalsbasis voor bezienswaardigheden in de omgeving. De Chiesa della Madonna delle Grazie heeft mooie fresco’s en het moderne kunstmuseum (MAN) is een aanrader.

Orgosolo

In de oudheid noemde men dit gebied al Barbagia, het land van de barbaren. Orgosolo is vooral bekend om de murales, politiek getinte muurschilderingen, die u overal in het dorp kunt tegenkomen.

Orosei

Leuk stadje vlak aan zee met een sfeervol historisch centrum met witte huizen en een paar mooie kerken. Het plaatsje is al in de middeleeuwen gesticht en is lange tijd de belangrijkste plaats uit de streek geweest. Bijzonder is het traditionele feest ‘Santa Maria e Mare’ (eind mei/begin juni) waarbij opgetuigde vissersbootjes in processie het riviertje naar zee afzakken. De circa 5 kilometer brede vlakke strook tussen Orosei en de kust is een prachtig natuurgebied met veel broedende eenden, blauwe reigers en zilverreigers. Ook kunnen er mooie wandelingen door het lichtglooiende landschap gemaakt worden. 

Tortoli

Fraaie witte stranden met toeristische voorzieningen, prachtige natuur en vele culturele plekken. 

Parco Nazionale del Golfo di Orosei-Gennargentu

Dit prachtige nationale park loopt van de de Golf van Orosei tot diep in het Sardijnse binnenland. Het bestaat uit het bergmassief Gennargentu en de Supramonte, een plateau van kalksteen en dolomiet. Het is een ruig en wild landschap dat geweldige mogelijkheden biedt voor dagtochten. U kunt hier heerlijk wandelen en fietsen, maar ook net zo goed met de auto rondtoeren. In het park van Gennargentu wonen veel verschillende diersoorten, waaronder moeflons (wilde schapen), Sardijnse herten, damherten, wilde katten en vossen. Daarnaast bouwen roofvogels hun nesten hier, zoals de Eleonora valk, steenarend, havik en buizerd. 

Stranden

Arbatax: langs de kust bij Arbatax kunt u het ene na het andere mooie strand aantreffen. Porto Frailis (zand), Marina San Gemiliano, Lido di Orri tot aan Marina di Barisardo (zand en kiezel), Museddu (zand), Marina di Gairo (zand&kiezel), Sa Foxi Manna (zand&kiezel). De meeste stranden zijn voorzien van faciliteiten en worden in het hoogseizoen enigszins tot zeer druk bezocht.
Berchida & Biderrosa: ten noordoosten van Orosei vindt u deze twee stranden. Het zijn lange zandstanden, omlijnd door rotsen en jeneverstruiken. Hoewel ze populair zijn vanwege hun geweldige ligging in het landschap, zijn ze zelfs in het hoogseizoen niet vol dankzij hun uitgestrektheid.
Marina di Tertenia: in de buurt van Marina di Tertenia liggen Caletta della Torre en Caletta Pagliuzze Dorate, twee zandstranden die weinig faciliteiten hebben, maar relatief rustig en kindvriendelijk zijn. Verder kan men hier duiken en (wind)surfen.
Golfo di Orosei:
 in de baai van Orosei vindt u ene na het andere mooie strand. Ze hebben allemaal ongeveer dezelfde kenmerken. De stranden bestaan uit lichtgekleurd zand, al kunnen ze ook deels gemengd zijn met kiezels of kleine stenen en ze zijn veelal omringd door rotsen en struiken. De helderblauwe zee is ondiep, zodat het geschikt is voor kleine kinderen om in te spelen. De meeste stranden zijn voorzien van faciliteiten en op sommige plekken kunt u een bootje huren. De baai van Orosei is geliefd bij (wind)surfers en duikers. Tevens staat de baai bekend om een bruisend nachtleven. De mooiste stranden zijn o.a. Cala di Cartoe, Cala Fuili, Cala Ginepro, Cala di Luna en Cala Osalla. In de Golfo di Orosei liggen ook baaien verscholen die u alleen per boot kunt bereiken, waaronder Cala Biriola, Cala dei Gabbiani en Cala Goloritzé. Ze zijn rustiger en minder toeristisch en bieden ook geen faciliteiten. De meeste stranden bestaan uit zand, vaak gemengd met grind of kiezels. Omdat de kust lang ondiep blijft en geleidelijk afloopt, zijn deze baaien zeer geschikt voor kleine kinderen. Duikers en surfers zoeken deze baaien ook veelvuldig op, dankzij de levendige onderwaterwereld en de mooie golven.

Centraal-Oost
Centraal-Oost
Centraal-Oost
Centraal-Oost
Centraal-Oost
Centraal-Oost
Centraal-Oost
Centraal-Oost

Klik op een foto om te vergroten

Sardinië


Langs de kust van Sardinië liggen eindeloze witte zandstranden, afgewisseld door talloze, meestal verlaten, rotsachtige inhammen die worden omzoomd door dichte pijnboombossen. Nergens in Europa is de zee zo intens blauw en het water zo helder dan hier. De prachtige kusten, het grote verleden, de goede keuken, de oude cultuur, maar ook de moderne faciliteiten zorgen ervoor dat uw vakantie op Sardinië zeker niet tegen zal vallen. 

Door de eeuwen heen hebben onder andere de Carthagers, de Romeinen en de Spanjaarden hun sporen op Sardinië nagelaten. U zult merken dat het een trotse regio is, waar nog veel waarde wordt gehecht aan oude tradities en gebruiken. 

Sardinië is vooral bekend om zijn kust en is dan ook ideaal voor de strandliefhebbers. Maar er valt ook veel te ontdekken. Natuurliefhebbers vinden hier nog volop verscholen plekjes. Het binnenland is ruw en bergachtig, met betoverende bossen met kurkeiken, jeneverbes, brem en wilde olijfbomen. Ook kunt u zomaar een groep flamingo’s aan de waterkant tegenkomen.

Liefhebbers van cultuur kijken hun ogen uit op Sardinië. Bijzondere plaatsen zoals Cagliari met zijn mooie kathedraal en citadel, Alghero met zijn Catalaanse invloeden en Sassari met zijn prachtige Dom zijn zeer de moeite waard. In het binnenland bij Nuoro treft u een bevolking aan die nog grotendeels leeft volgens oude tradities en gebruiken. De nuraghi van Barumini zijn archeologische opgravingen waar u meer te weten komt over de oorspronkelijke bewoners van de streek. 

Zoals in heel Zuid-Italië neemt de keuken ook hier een belangrijke plaats in. Vooral in de kustgebieden vindt u een grote keuze aan visspecialiteiten. Doordat Sardinië vrij ver verwijderd is van het Italiaanse schiereiland heeft deze regio een geheel eigen identiteit.

De prachtige kusten, het grote verleden, de goede keuken, de oude cultuur, maar ook de moderne faciliteiten zorgen ervoor dat uw verblijf op Sardinië zeker niet tegen zal vallen.

Sardinië
Sardinië
Sardinië
Sardinië
Sardinië
Sardinië
Sardinië
Sardinië
Sardinië
Sardinië
Sardinië
Sardinië
Sardinië
Sardinië
Sardinië
Sardinië

Klik op een foto om te vergroten

De kaart

Streetview

Beoordelingen

Uw ervaring met deze accommodatie
Jacoba (26-09-2019)

Wel kleine kamer, en in de namiddagveel lawaaihinder, door een speelplein aan de overkant van de straatUw ervaring met deze accommodatie
Marga (20-09-2019)

WIj hebben zeer genoten van dit prachtige gerestaureerde hotel met voelbare historie. Zeer sfeervol! Restaurant erg goed, bediening erg leuk. Mooie kamer, schoon, lekker dicht bij het kleine knusse strand.Leuke uitstapjes in de buurt. Vanuit Santa maria de Navarese is een dagtrip naar Cagliari goed te doen.Uw ervaring met deze accommodatie
Chris (19-09-2019)

Heel fijn hotel.
Super vriendelijk en bekwaam personeel. Kregen een upgrade ( omdat we via Enoteris geboekt hadden)Uw ervaring met deze accommodatie
Pauline (06-08-2019)
Uw ervaring met deze accommodatie
Pauline (06-08-2019)
Uw ervaring met deze accommodatie
Frank (28-06-2019)
Uw ervaring met deze accommodatie
Noud (12-05-2019)
Uw ervaring met deze accommodatie
Hans (08-05-2019)

ook top en vriendelijkUw ervaring met deze accommodatie
Hans (08-05-2019)
Uw ervaring met deze accommodatie
Gerrit (24-09-2018)

Ook prima hotel, al vonden we wel dat het gehorig was. Mooie ligging vlak aan het strandUw ervaring met deze accommodatie
Egbert (23-09-2018)

Top! Geweldige service, mensen daar snappen hoe je het de gasten naar de zin maakt.Uw ervaring met deze accommodatie
Hans (04-08-2018)

Leuk hotel. Heel aardige en behulpzaam personeel. Prima restaurant. Zeker een aanrader.Uw ervaring met deze accommodatie
Rita (27-06-2018)

Dit was voor ons geen aanrader , niet zo vriendelijk, men kon er eten doch dit was enorm duur en prijs/kwaliteit zeker voor ons niet goed. De kamers waren ook niet praktisch, kleerkast bijna in badkamer zonder tussendeur …..hier gaan we niet meer naar toe.

Response Enotria
Beste Rita,

Bedankt voor jullie feedback. Fijn om te horen dat de vakantie is goed gegaan. We zijn verbaasd over deze feedback van Nascar hotel. Normaal scoort deze accommodatie 5 sterren en klanten zijn tevreden over de service, kamers en restaurant. We zullen met de hotel checken welke kamer heeft u gekregen en met hun uw opmerking bespreken.

Nog maals bedankt voor de feedback.
Tina Altieri - EnotriaUw ervaring met deze accommodatie
Ruud (25-06-2018)

Geweldig, prachtig historisch pand !!Uw ervaring met deze accommodatie
Menno (24-06-2018)

Prima Hotel in een dorpje aan het strand ,Uw ervaring met deze accommodatie
Peter (25-05-2018)

Geweldig hotel, superaardige eigenaressen, lekker eten, mooie liggingUw ervaring met deze accommodatie
B. (22-05-2018)

matig, weinig faciliteiten, ook op de kamer. Afhankelijk van een strandhje nabij voor wat vertier. Saai dorpje.Uw ervaring met deze accommodatie
Annemiek (18-10-2017)

Prachtig pand, heerlijk eten en zeer gastvrije zussen. Ligt aan een doorgaande weg, wij vonden dat soms storend. Verder is het hotel dichtbij het strand met helder zeewater. Wij hebben in de haven een bootje gehuurd om de prachtige kust te verkennen. Per dagdeel kostte dat 60,- (voor of na 13u). De ochtend kunnen wij aanbevelen, omdat de strandjes dan nog in de zon liggen.Uw ervaring met deze accommodatie
Ben (09-10-2017)

goedUw ervaring met deze accommodatie
Ingeborg (23-09-2017)

Mooi hotel, uitstekend ontbijt, leuke plek
Uw ervaring met deze accommodatie
Anna (17-09-2017)

Mooie kamer, badkamer, klein balkonnetje. Alles schoon en ruim genoeg. Personeel heel voorkomend en behulpzaam. Ontbijt zeer uitgebreid. Diner zeer goed.Uw ervaring met deze accommodatie
Angeline (23-08-2017)
Uw ervaring met deze accommodatie
Marionette (21-08-2017)

Goed hotel, zeer goede keuken. Zussen die het hotel goed runnen. Mooi terras om te dineren. Inderdaad 50 meter van het strand, was prima én genoeg na 3 nachtenUw ervaring met deze accommodatie
Hendrik (09-08-2017)
Uw ervaring met deze accommodatie
Wilbert (31-07-2017)

Heel vriendelijk personeel, goed ontbijt, op loopafstand van klein strandje met eigen ligbedden/parasols, uitstekend eigen restaurant, geen zwembad, goede ligging om met (huur/excursie) boot de rotsige kust te ontdekken.Uw ervaring met deze accommodatie
Erik (29-07-2017)

Het plaatsje is erg leuk. Als je niet van strand houdt, zoals wij, dan kan vier dagen wat lang zijn. Een dagje op de boot is leuk; mooie kust! Snorkelen is niet echt boeiend. Hotel is keurig. Zeer vriendlijk personeel. Eten is aan de prijzige kant.
Erg leuk restaurantje/bar onder enorme lijfbomen, vlak bij het strand: L'Olivastro.Uw ervaring met deze accommodatie
Jeannette (08-07-2017)

Zeer vriendelijke dames, mooie ligging, dicht bij het strand. Heerlijk eten. We waren blij met het terras. Veel andere uitstekende restaurants in de buurt.Uw ervaring met deze accommodatie
Benno (05-07-2017)

Erg aardig personeel, zeer gastvrij. Loungehoekje onder de bomen, aan de straat. Kamer komt wat klein over na Stazzu. Helaas geen zwembad, wel zee op 100 meter. Strandhanddoeken van hotel, en vaste strandbedden voor Nascar. Altijd plaats, en gratis.Uw ervaring met deze accommodatie
Dick (27-06-2017)

Mooi hotel. Ligt vlak aan kiezelstrand. Niet echt onze keuze. Te toeristischUw ervaring met deze accommodatie
Williejan (04-06-2017)

Heerlijk dorps!Uw ervaring met deze accommodatie
Kees (01-06-2017)

UitstekendUw ervaring met deze accommodatie
Roel (07-05-2017)

Fijne plek, mooie kamer. Lieve mensen die er werken. Eten is een beetje aan de prijzige kant, maar wel erg lekker (zoals overal trouwens). Ze hebben veel info over wat er te doen en te zien is. Zijn heel betrokken.Uw ervaring met deze accommodatie
Adri (11-10-2016)

prima hotel. De ligging zo in het dorp heeft niet onze voorkeur.Uw ervaring met deze accommodatie
Christiaan (05-10-2016)

Prima, goed verzorgd, zeer aardige zusjes. Strand op 50 meter is kiezel........ zandstrand in Tortoli is perfect.Uw ervaring met deze accommodatie
Simone (19-08-2016)

Alleen de bovenste 3 kamers kijken nog uit op zee. Als de bomen iets hoger zijn volgend jaar ook niet meer denk ik. Er loopt wel een weg tussen het hotel en het strand. Op het strand wel gereserveerde plekken met stoelenUw ervaring met deze accommodatie
Ludo (15-08-2016)

prachtig, vriendelijk personeel, erg goed restaurant, fijn dat je gebruik kunt maken van de bedjes op het strand.Uw ervaring met deze accommodatie
Marceline (28-05-2016)
Uw ervaring met deze accommodatie
Vivian (25-05-2016)

Voelt iets maar als een hotel aan, hoewel alles eigenlijk super is, maar het andere voelt toch net wat persoonlijker aan vandaar deze ietwat lagere waarderingUw ervaring met deze accommodatie
Sander (03-05-2016)

Heel erg fijn. Lieve eigenaressen, mooie kamers, charmant hotelUw ervaring met deze accommodatie
Frans (08-09-2015)

Uitstekend hotel, met zeer goede service, zoals gereserveerde bedden op het strand met beachtovels.Uw ervaring met deze accommodatie
Adri (30-07-2015)

uitstekend, leuk en goed hotle, prima ontbijt, uitstekend diner en gezellig terrasUw ervaring met deze accommodatie
Nicole (28-07-2015)

IdemUw ervaring met deze accommodatie
Nicole (28-07-2015)

Super aardige mensenUw ervaring met deze accommodatie
Diny (12-07-2015)

goed, met goede informatieUw ervaring met deze accommodatie
Diny (12-07-2015)
Uw ervaring met deze accommodatie
Frank (25-06-2015)

Fijn hotel! Kregen upgrade naar kamer met balkon, waar we veel gebruik van hebben gemaakt! De pittige dames van het hotel waten erg behulpzaam en vriendelijk.Uw ervaring met deze accommodatie
Jouke (24-06-2015)

Hier wordt je ontvangen Door de zussen alsof je bij de familie hoortUw ervaring met deze accommodatie
Daniel (12-06-2015)

Heel goed, echt iets naar onze smaak.
Heel authentiek en persoonlijk.
Gewoon alles wat een vakantieganger dromen kan.Uw ervaring met deze accommodatie
Jan Willem (05-10-2014)

geweldig, prettige ontvangt, goede service ze doen er alles aan om het je naar de zin te maken, ligt mooi direct aan het strand, goede kamer, goed restaurant.Uw ervaring met deze accommodatie
Leon (01-10-2014)

primaUw ervaring met deze accommodatie
Mandy (25-09-2014)

Mooi hotel en goed restaurant.Uw ervaring met deze accommodatie
Hans (16-08-2014)

Prima ligging, netjes en smaakvol, goede service, prijs (o.a. van restaurant) aan de erg hoge kant met weinig informatie.Uw ervaring met deze accommodatie
Marianne (01-07-2014)

Lag mooi maar wel afgelegen. Kamer lag niet zo leuk
Eten met zorg bereidUw ervaring met deze accommodatie
Annelies (20-06-2014)

Foto's hadden mij andere indruk gegeven. Arico beneden peil (stond nog op winterstand). Vriendelijk personeel. Ontbijt perfect, restaurant matig.Uw ervaring met deze accommodatie
Aura (25-09-2013)

Geweldig leuk hotel gerund door leuke zussen. Kleinschalig, persoonlijk. In dit hotel werkt iedreeen met plezier en dat merk je als gast. Eten in de tuin was iedere avond heerlijk, uitstekende prijs/kwaliteit. Prima en uitgebreid ontbijt. Aanrader is een tochtje op de boot met een van de zussen (Loretta); de netten worden binnengehaald, je vaart naar leuke baaitjes, en eet samen de gevangen vis (en nog veel meer) aan boord. Mooie omgeving.Uw ervaring met deze accommodatie
Loes (23-09-2013)

leuk hotelletje, een wisselend dagmenu zou een leuke aanvulling zijnUw ervaring met deze accommodatie
Ruud (28-08-2013)

Prima serviceUw ervaring met deze accommodatie
Annemieke (14-08-2013)

Leuk ontvangen. Prachtige kamer en prima ontbijt. Ook 2x heerlijk gedineerd.
Receptioniste erg behulpzaam.Uw ervaring met deze accommodatie
Lilian (30-07-2013)

ERg leuk dorp, een van de leukste accommoadaties. Zeer goed restaurant, lekkerste gegeten. minpuntje dat het erg warm was in de kamers. Service op het strand erg prettig. waardering 5 maar door warme kamer 4 1/2Uw ervaring met deze accommodatie
Rob (08-07-2013)

Prima hotel, vriendelijke en behulpzaam personeel. Je voelt je echt welkom. Al arriveer je veel te vroeg te strandstoelen en badlakens liggen al klaar. Mooie kamer en ligging, practisch aan het strand. Goede keuken!Uw ervaring met deze accommodatie
Hans (07-07-2013)

Zeer goed, vriendelijk en adequaat personeelUw ervaring met deze accommodatie
Agnes (30-06-2013)

Een prachtig hotel en een zeer hartelijke ontvangst door een van de zussen. Goede tips voor wat betreft de bezienswaardigheden en werkelijk een perfect ontbijt en 's avonds ook heerlijk gegeten in hun restaurant; dit kan niet beter!Uw ervaring met deze accommodatie
Visited from 24-05-2015 till 27-05-2015

Super qua eten en service.
Prima kamer en zeer gunstige ligging vlak bij strand en dorpje


Uw waardering voor deze accommodatie (van links naar rechts, 1 is slecht - 5 is uitstekend)


Uw ervaring met deze accommodatie
Angenent (04/10/2012) :
Sardijse gastvrijheid. Niet aan veel mensen doorvertellen! Anders wordt t te toeristisch:-) en goed eten plus wijn top.


Uw waardering voor deze accommodatie (van links naar rechts, 1 is slecht - 5 is uitstekend)


Uw ervaring met deze accommodatie
Jan en Carla (23/09/2012) :
Het advies voor het maken van een boottocht georganiseerd via het hotel was een groot succes, geen commerciële gedoe, op een mooie boot met alles erop en aan prima lunch en aandacht voor elke passagier met zijn eigen wensen. Een tip die wij aan iedereen willen aanbevelen.


Uw waardering voor deze accommodatie (van links naar rechts, 1 is slecht - 5 is uitstekend)


Uw ervaring met deze accommodatie
D. (19/09/2012) :
Prachtig gerenoveerd klein hotel, met veel aandacht voor details. Goed restaurant met goede service. Kamer ruim en licht, vrij basic ingericht. Prima airco.


Uw waardering voor deze accommodatie (van links naar rechts, 1 is slecht - 5 is uitstekend)


Uw ervaring met deze accommodatie
van oenen (24/08/2012) :
Voor ons was dit hotel erg leuk, ze waren er vriendelijk en het dorpje ook erg gezellig. De kamer was te groot voor de airco, erg warm. Eten en gastvrijheid was super. Echt een aanrader!


Uw waardering voor deze accommodatie (van links naar rechts, 1 is slecht - 5 is uitstekend)


Uw ervaring met deze accommodatie
Louis (10/08/2012) :
Prachtig hotel met vriendelijk personeel. Uitstekend restaurant. Heerlijk om er buiten te eten. Strandstoelen en parasol staan gereserveerd klaar op het strand. Top!


Uw waardering voor deze accommodatie (van links naar rechts, 1 is slecht - 5 is uitstekend)


Uw ervaring met deze accommodatie
Ronald en Monique (01/08/2012) :
Leuk klein hotel, centraal gelegen, zeer dicht bij strand met eigen ligstoelen en handdoeken. Uitstekende kamer, konden zelfs kiezen. Allemaal perfect geregeld. Restaurant van hotel biedt a la carte van bijzondere kwaliteit tegen redelijke prijs. Vriendelijke bediening. Zelf je eigen verse sinaasappelsap persen bij het ontbijt! Plaatsje is zeer rustig en heeft een paar leuke terrasjes. Voor de wandelaars raden we aan de tocht naar Pedra Longa te maken: zwaar maar zeer de moeite waard.


Uw waardering voor deze accommodatie (van links naar rechts, 1 is slecht - 5 is uitstekend)


Uw ervaring met deze accommodatie
Glaser (30/07/2012) :
Een heel leuk familiehotel waar het hotelteam echt hartelijk is voor zijn gasten. Het eten op het terras is heerlijk. kamers zijn charmant ingericht, maar niet heel ruim. Minpuntje was het strand dat echt geen zandstrand genoemd kan worden maar een echt kiezelstrand is. Het is wel een heel leuk strandje kwa sfeer, bomen en barretjes. 80% is italiaan, weinig toeristen uit andere landen wat ook zijn charme heeft. Uitstapjes naar de mooie natuur en de witte zandstranden ten zuiden van Tortoli zijn ook zeer de moeite waard!


Uw waardering voor deze accommodatie (van links naar rechts, 1 is slecht - 5 is uitstekend)


Uw ervaring met deze accommodatie
Ron (08/07/2012) :
Heerlijk een paar dagen strandvakantie gehouden fijn dat je zo naar het strand kon lopen en strandservice had. Leuk hotel mooie kamer miste alleen een balkonnetje. Goed ontbijt leuk stadje waar je lekker kan eten. Personeel erg vriendelijk. Via de kustlijn naar Tenuta Pilastru gegaan wat een mooie route was dit.


Uw waardering voor deze accommodatie (van links naar rechts, 1 is slecht - 5 is uitstekend)


Uw ervaring met deze accommodatie
wildervanck (27/06/2012) :
Een hele vriendelijke service gerichte ontvangst prachtige ligging en een goede keuken. Heel fijn dat de eigenaressen goed Engels spreken en ook de gerant van het restaurant het is er een gemoedelijke sfeer.


Uw waardering voor deze accommodatie (van links naar rechts, 1 is slecht - 5 is uitstekend)


Uw ervaring met deze accommodatie
Freek & Linda (23/06/2012) :
Sfeervolle accommodatie, mooie ligging in klein dorpje aan het strand, betrokken en hulpvaardig personeel, leuke attentie ontvangen vanwege huwelijksreis, goed restaurant. Minpuntje: veel muggen die zelfs overdag actief waren.


Uw waardering voor deze accommodatie (van links naar rechts, 1 is slecht - 5 is uitstekend)


Uw ervaring met deze accommodatie
M. (02/10/2011) :
uitstekend. Heerlijk gegeten en geslapen. Problemen met medicatie door hen goed opgelost ondanks Fax problemen met Nederlandse arts. Voor ons is dit de accomodatie waar we met het meeste plezier aan terug denken en die we ook ter plaatse al aan Nederlanders hebben aanbevolen.


Uw waardering voor deze accommodatie (van links naar rechts, 1 is slecht - 5 is uitstekend)


De prijzen en beschikbaarheid wordt geladen. Eén moment geduld alstublieft.