Tenuta Pilastru

Sardinië / Noord-Oost

15-20 m² | 70 Personen | prijs vanaf € 90

Net in het achterland van de idyllische kustlijn van de Costa Smeralda vindt u dit prachtige en landelijk gelegen country hotel. Tenuta Pilastru ligt ideaal om in alle rust en comfort het noordoosten van Sardinië te ontdekken. De stijlvolle accommodatie beschikt over 34 kamers voor twee tot vier personen. Tenuta Pilastru is dé plaats voor jong en oud op zoek naar een comfortabele vakantie op Sardinië.

Een aantal kamers zijn gelegen in het hoofdgebouw waar ook de receptie, de bar, de gemeenschappelijke lounge en het wellness center zijn. De overige kamers zijn verdeeld over een aantal ‘stazzu’ (typische boerenhuisjes). De gebouwen zijn recentelijk gerestaureerd en voorzien van alle gemakken. Dit is gedaan zonder de charme van de ‘stazzu’ aan te tasten. Tevens zijn er 3 superiorkamers met veranda. De superiorkamers zijn geschikt voor 2 personen en hebben veel privacy door de ligging wat verder van het zwembad en het restaurant.

Op het enorme landgoed van Tenuta Pilastru vindt u nog een stijlvol gevormd gebouw waarin het restaurant is gelegen. Hier kunt u genieten van de uitstekende lokale gastronomie. Ook kunt u er een kookcursus volgen. Liefhebbers van paardrijden kunnen gebruik maken van de manege van de tenuta.

Tussen de rotsen, karakteristiek voor de Gallura-streek, vindt u het grote zwembad van het hotel. Ook is er sinds 2011 een wellness center met een binnenzwembad, een sauna, een Turks stoombad, een jacuzzi, een emotionele douche, een fitnesszaaltje en een massageruimte.

Afstanden
winkels, restaurants en bars 5 km, strand 15 km, vliegveld Olbia 30 km, vliegveld Alghero 160 km, Costa Smeralda 15 km, Palau 15 km, granietstad Tempio Pausania 60 km

Faciliteiten voor Tenuta Pilastru

Zwembad
binnenzwembad en buitenzwembad
Internet / wifi
Internet / wifi
Airconditioning
Airconditioning
Verwarming
Verwarming
Huisdieren toegestaan
op aanvraag (tegen betaling)
Restaurant op loopafstand
op locatie - open 20/3-okt
Landelijk
Landelijk
Tuin
Tuin
Terras
Terras
Wasmachine
Wasmachine
TV
TV
Minibar
Minibar
Stellen
Stellen
Familie
Familie
Kindvriendelijk
Kindvriendelijk
Actief-Wandelen-Fietsen
manege, trekking
Sport / Spel
Fitness (tegen betaling)
Spa / Ontspanning
wellness center (tegen betaling)
Cursussen / proeverijen
kookcursussen
Parkeren
Parkeren

Sardinië / Noord-Oost

 

Het landschap in het noordoosten van Sardinië is een prachtige afwisseling van grillige kustlijnen met kalkstenen rotsen, kliffen en inhammen en granieten bergketens in het binnenland, doorsneden door rivierdalen en valleien. De belangrijkste toeristische trekpleister is de Costa Smeralda, oftewel de Smaragdkust, waar celebrities hun luxe vakanties vieren. Wilt u de glamour en glitter en de daarbij horende exorbitante prijzen vermijden, dan zijn er nog volop mogelijkheden waar u naartoe kunt gaan.

Natuurliefhebbers kunnen kiezen uit twee grote parken. Eén is het Tepilora park in de buurt van Bitti en de andere is de Maddalena archipel, ten noordoosten van het eiland, die in 1996 tot nationaal park is uitgeroepen. De grootste steden zijn Olbia, Arzachena, Tempio Pausania, Palau en Ozieri. Voor de rest liggen er kleine dorpen verspreid door het landschap. De oudste bewoners van Sardinië hebben tot op heden hun sporen achtergelaten. Uit de prehistorie zijn nog vele domus de janas (letterlijk: feeënhuizen; uitgehouwen rotsgraven) over en de talloze nuraghi (enkv. nuraghe; ronde torens) zijn de erfenis van de naar haar torens genoemde nuraghe-bevolking.

Sardijnen staan bekend om hun handwerk en vakmanschap. De vele festivals in de zomer zijn de momenten bij uitstek waar u van hun prachtige handgemaakte kledij en lokale producten kunt genieten.

Arzachena

Vroeger was Arzachena een rustig dorpje, maar nu is ze een drukbezochte toeristenstad, omdat ze vlakbij de Smaragdkust ligt. In het hoogseizoen verdubbelt zelfs haar aantal inwoners. Het centrum wemelt van toeristenwinkeltjes, maar heeft ook een ruime keuze aan luxegoederen. Voor cultuur moet u buiten de stad zijn. In de buurt van Arzachena liggen namelijk verschillende prehistorische reuzengraven, nuraghi en een nuraghe-heiligdom.

Olbia

De grootste aantrekkingskracht van dit vriendelijke stadje is het feit dat ze vlakbij de befaamde Costa Smeralda ligt. Wie hier is uitgekeken op de celebrities, kan ook op cultureel pad. Olbia heeft twee interessante kerken, de San Semplicio (in Romaans-Pisaanse stijl) en de San Paolo (uit de 19e eeuw). Er liggen nog resten uit de Romeinse periode in de stad en erbuiten. Ook vindt u in de omgeving overblijfselen van de mysterieuze Nuraghi-cultuur.

Palau

Deze toeristische trekpleister en vertrekpunt voor de Maddalena-archipel zijn in het hoogseizoen enorm druk, maar de belangrijkste reden om toch naar Palau te komen is de prachtige kustlijn, met als hoogtepunt de Capo d’Orso (Berenkaap). In de loop der tijd hebben weer en wind de kliffen in bijzondere vormen geslepen, waarvan de top sterk weg heeft van een beer. Vanaf dit punt heeft u een geweldig uitzicht over de eilanden van de Maddalena-archipel.

Porto Cervo

Het toeristische centrum van de Smaragdkust is dé plek om te zien en gezien te worden. De celebrities van over de hele wereld komen hier om te pronken en vakantie te vieren. Houdt rekening met hoge prijzen als u hier wat wilt eten of drinken. Porto Cervo is volledig ontworpen, maar de architecten hebben er wel voor gezorgd dat de gebouwen een eenheid vormen met de natuurlijke omgeving. Een mooi voorbeeld hiervan is de sneeuwwitte kerk Stella Maris.

Porto Rotondo

Het tweede belangrijke centrum van de Smaragdkust. Porto Rotondo is bijna net zo druk en toeristisch als Porto Cervo en zeker net zo duur. In de haven van Porto Rotondo liggen de jachten van rijke mensen om bekeken en vooral bewonderd te worden.

Santa Teresa di Gallura

Meest noordelijke en waarschijnlijk meest winderige dorp van Sardinië. Het toerisme komt hier steeds meer op en zeker in de zomer is het een drukte van belang vanwege de dichtbij gelegen fraaie stranden. Er staat een verdedigingstoren uit de 16e eeuw die u kunt bezoeken, il Torre di Langosardo. Verder kunt u een geweldige, panoramische route lopen naar de vuurtoren op de Capo Testa, die circa 4 km ten westen van het dorp ligt. Het pad brengt u langs allerlei kleine baaien en biedt een schitterend uitzicht over zee.

San Teodoro

Hoewel San Teodoro buiten de Costa Smeralda valt, is het nog steeds erg toeristisch. Dit komt vanwege de mooie stranden, gelegenheid voor interessante excursies richting het binnenland en een bruisend nachtleven.

Tempio Pausania

Vlakbij het Limbara massief op bijna 600 meter hoogte ligt het stadje Tempio Pausania. Niet alleen haar mooie ligging in het landschap is een goede reden om de stad te bezoeken. Ze staat ook bekend om haar thermale baden. Het water dat uit de bronnen ontspringt wordt grondig en op natuurlijke wijze gezuiverd, dankzij de granieten rotsen waar het doorheen sijpelt. Dat graniet hét voorhanden bouwmateriaal is, komt vooral tot uiting in het mooie historische centrum van Tempio Pausania.

Parco Nazionale dell’Archipelago di La Maddalena

Voor de noordoostkust van Sardinië ligt de archipel La Maddalena, die uit circa 60 eilanden en eilandjes bestaat. Daarvan zijn Maddalena, Caprera, Budelli, Razzoli, Santa Maria en Spargi het interessantst om een bezoek aan te brengen. In 1996 is de eilandengroep tot nationaal park uitgeroepen, niet vanwege de mooie stranden, maar vooral vanwege de ongerepte natuur die hier nog aanwezig is. De archipel is een geliefde broedplaats voor bijzondere vogels, waaronder de pijlstormvogel, gewone stormvogel, kuifaalscholver en Audouins meeuw. 

Parco Naturale Regionale dell’Oasi di Tepilora

In de buurt van Bitti, rondom de Monte Punta Tepilora, ligt het gelijknamige natuurpark. Met een oppervlakte van circa 4700 hectare bevat het de bossen van Crastazza, Tepilora en Sos Littos. In de jaren ’80 van de vorige eeuw zijn hier op grote schaal bomen geplant (voornamelijk coniferen). Tegenwoordig kunt u hier nog steeds wilde dieren tegenkomen als everzwijnen, Sardijnse hazen, vossen, wilde katten, damherten en moeflons (wilde schapen).

Stranden

Budoni: de kleine inhammen tussen de rotsen met stranden van fijn, wit zand, maken van Budoni een klein juweel aan de noordoostkust van Sardinië. Budoni is inmiddels ontdekt door de grote toeristische organisaties, al zijn er nog rustige stranden te vinden waar geen faciliteiten aanwezig zijn. Vlakbij Budoni liggen een paar kleine lagunes, waar flamingo’s nestelen.
Costa Smeralda: de beroemdste kust van Sardinië is natuurlijk de Costa Smeralda, oftewel Smaragdkust. Hier komt men van over de hele wereld om in ongekende luxe van zijn vakantie te genieten. Dankzij de smaragdgroene zee, witte stranden en mooie kliffen doet de Costa Smeralda tropisch aan. U zult het op het eerste gezicht niet zeggen, maar het hele gebied is kunstmatig aangelegd door prins Aga Khan IV vanaf 1961. Daarvoor heeft hij een aantal beroemde architecten in de arm genomen, die het tot een organisch en natuurlijk geheel hebben gemaakt. De Costa Smeralda is een plek om te zien en gezien te worden. In het hoogseizoen is het een komen en gaan van celebrities. Het is leuk om hier een dagje door te brengen, maar houdt u wel rekening met hoge prijzen! De mooiste stranden van de Smaragdkust zijn: Cala di Volpe, Cappriccioli, Liscia Ruia,Polto Cuatu, Porto Cervo en Romazzino.
Olbia: bij Olbia liggen veel mooie zandstranden, met de luxe van toeristische voorzieningen. De meeste baaien zijn ondiep, zodat ze geschikt zijn voor gezinnen met (kleine) kinderen. Vaak bestaat de mogelijkheid tot (wind)surfen, duiken en/of snorkelen. Stranden met deze voorzieningen zijn o.a. Bados, Baia Corallina, Gavrile, La Peschiera, La Playa en Rena Bianca.
Parco Nazionale dell’Archipelago di La Maddalena: De eilanden van de La Maddelena-archipel liggen bezaaid met prachtige rustige baaien en stranden. Op de grotere eilanden kunt u te voet een leuke strandplek opzoeken. Het is echter ook een goed idee voor een dag een bootje te huren en op deze manier de archipel te verkennen.
Santa Teresa di Gallura: de stranden bij Santa Teresa Gallura bestaan uit geel of wit zand en dankzij de ondiepe kust die geleidelijk afloopt zijn ze zeer geschikt voor gezinnen met kleine kinderen. Verder liggen ze beschut tegen de mistral (krachtige wind) die daar vaak hard om de kaap waait. Op de meeste stranden zijn voorzieningen aanwezig. Aanraders zijn Taltana, Zia Colomba en Rena Bianca.

Noord-Oost
Noord-Oost
Noord-Oost
Noord-Oost
Noord-Oost
Noord-Oost
Noord-Oost
Noord-Oost

Klik op een foto om te vergroten

Sardinië


Langs de kust van Sardinië liggen eindeloze witte zandstranden, afgewisseld door talloze, meestal verlaten, rotsachtige inhammen die worden omzoomd door dichte pijnboombossen. Nergens in Europa is de zee zo intens blauw en het water zo helder dan hier. De prachtige kusten, het grote verleden, de goede keuken, de oude cultuur, maar ook de moderne faciliteiten zorgen ervoor dat uw vakantie op Sardinië zeker niet tegen zal vallen. 

Door de eeuwen heen hebben onder andere de Carthagers, de Romeinen en de Spanjaarden hun sporen op Sardinië nagelaten. U zult merken dat het een trotse regio is, waar nog veel waarde wordt gehecht aan oude tradities en gebruiken. 

Sardinië is vooral bekend om zijn kust en is dan ook ideaal voor de strandliefhebbers. Maar er valt ook veel te ontdekken. Natuurliefhebbers vinden hier nog volop verscholen plekjes. Het binnenland is ruw en bergachtig, met betoverende bossen met kurkeiken, jeneverbes, brem en wilde olijfbomen. Ook kunt u zomaar een groep flamingo’s aan de waterkant tegenkomen.

Liefhebbers van cultuur kijken hun ogen uit op Sardinië. Bijzondere plaatsen zoals Cagliari met zijn mooie kathedraal en citadel, Alghero met zijn Catalaanse invloeden en Sassari met zijn prachtige Dom zijn zeer de moeite waard. In het binnenland bij Nuoro treft u een bevolking aan die nog grotendeels leeft volgens oude tradities en gebruiken. De nuraghi van Barumini zijn archeologische opgravingen waar u meer te weten komt over de oorspronkelijke bewoners van de streek. 

Zoals in heel Zuid-Italië neemt de keuken ook hier een belangrijke plaats in. Vooral in de kustgebieden vindt u een grote keuze aan visspecialiteiten. Doordat Sardinië vrij ver verwijderd is van het Italiaanse schiereiland heeft deze regio een geheel eigen identiteit.

De prachtige kusten, het grote verleden, de goede keuken, de oude cultuur, maar ook de moderne faciliteiten zorgen ervoor dat uw verblijf op Sardinië zeker niet tegen zal vallen.

Sardinië
Sardinië
Sardinië
Sardinië
Sardinië
Sardinië
Sardinië
Sardinië
Sardinië
Sardinië
Sardinië
Sardinië
Sardinië
Sardinië
Sardinië
Sardinië

Klik op een foto om te vergroten

De kaart

Streetview

Beoordelingen

Uw ervaring met deze accommodatie
Nadine (21-09-2020)

Perfect verblijf gehadUw ervaring met deze accommodatie
Klaas-Willem (20-09-2020)

Goed, kwaliteit staat hoog. Erg mooi landgoed, goed restaurant!Uw ervaring met deze accommodatie
Carmen (15-07-2020)
Uw ervaring met deze accommodatie
Marga (20-09-2019)

Zeer groot complex, mist wel wat aan gezelligheid, maar is wel prachtig aangelegd in de natuurlijke rotsachtige omgeving. Hotelkamer heeft meer weg van een gezellig vakantiehuisje, met eigen terrasje. Goed restaurant, iets te groot en chic voor onze smaak.Uw ervaring met deze accommodatie
Chris (19-09-2019)

Mooi resort, iets minder persoonlijk, maar prachtige locatie en mooie kamer.Uw ervaring met deze accommodatie
Fred (22-08-2019)

Rustige fijne plekUw ervaring met deze accommodatie
Pauline (06-08-2019)
Uw ervaring met deze accommodatie
Pauline (06-08-2019)
Uw ervaring met deze accommodatie
Willy (25-06-2019)

Naar onze smaak iets te toeristisch maar het zag er heel goed verzorgd uit!! Ook hier een aanbeveling voor de TE HARDEN BEDDEN een topper erop en je slaapt veel beter!!Uw ervaring met deze accommodatie
Arthur (05-05-2019)
Uw ervaring met deze accommodatie
Egbert (23-09-2018)

Mooie accomodatie, lekker gegeten.Uw ervaring met deze accommodatie
Anita (07-08-2018)
Uw ervaring met deze accommodatie
Anita (07-08-2018)
Uw ervaring met deze accommodatie
Hans (04-08-2018)

Prima in alle opzichteresUw ervaring met deze accommodatie
Gerard (22-10-2017)

Prachtig, ruim terrein.
Goed gelegen voor toeristische bestemmingen.
Kamers niet al te groot.
Terrasje niet al te groot.
Heel goede keuken!
Prettige sfeer.Uw ervaring met deze accommodatie
Anna (17-09-2017)

Prima kamer, mooie badkamer, alles schoon en netjes. Ruime kamer, badkamer en terras. Ontbijt zeer uitgebreid. Diner goed.Uw ervaring met deze accommodatie
Ingeborg (25-08-2017)

prima,Uw ervaring met deze accommodatie
Ingeborg (25-08-2017)
Uw ervaring met deze accommodatie
Angeline (23-08-2017)
Uw ervaring met deze accommodatie
Hendrik (09-08-2017)

Uw ervaring met deze accommodatie
Roel (07-05-2017)

Beetje jetset lokatie. Jammer dat er in de directe omgeving geen wandelingen zijn uitgezet. De natuur en het landschap zijn hier minder mooi dan in het midden en zuiden. Je kunt er lekker eten. Internet is lastig, niet in de kamer en ook voor het app soms erg matig.Uw ervaring met deze accommodatie
Theo (22-09-2016)

Mooi maar ook geen agriturismo gevoel .Uw ervaring met deze accommodatie
Jan (13-09-2016)

Goed en heel fraai, maar te 'volumineus' naar onze smaak. Alle waardering voor de kwaliteit van het eten naar rato van het aantal gasten, echter juist daardoor is de relatieve kwaliteit ten opzichte van de andere acco's wat minderUw ervaring met deze accommodatie
Petra Jolande (12-09-2016)
Uw ervaring met deze accommodatie
Petra (09-09-2016)

bij deze accomodatie hebben we het minder naar onze zin gehad, komt waarschijnlijk ook door de opzet van het complex. Lijkt enigszins op een luxe sport/huis centrum waardoor het wat minder persoonlijk aanvoelt. Al is het natuurlijk prachtig en van alle gemakken voorzien.Uw ervaring met deze accommodatie
Angelika (06-09-2016)

zeer vriendelijk personeel, schoon en goed verzorgd, stijlvolle en rustige accomodatieUw ervaring met deze accommodatie
Edwin (08-08-2016)

Mooie locatie, ietwat ver van de nabijgelegen stranden (indien je daar voor komt), nabijgelegen Arzachena heeft in onze niet veel te bieden, Palau, Porto Cervo en de Maddalena Archipel zijn mooi en zeker een bezoek waard. Een iets gevarieerdere kaart bij de zwembadbar had van ons gemogen (als je niet elke avond in het restaurant wilt eten).Uw ervaring met deze accommodatie
Carla (27-07-2016)

Super eten!Uw ervaring met deze accommodatie
Corine (25-06-2016)

Fijne ontvangst en goede hulp met tips door de receptioniste die goed engels sprak. Mooie accomodatie met goed ontbijt en ook weer heerlijk diner voor 25 euro. Tip, een sardijnse maaltijd weliswaar 10 euro duurder maar zeker de moeite waard.Uw ervaring met deze accommodatie
Karin (17-05-2016)

PerfectUw ervaring met deze accommodatie
Mirte (08-05-2016)

Prachtig hotelcomplex met kleine over het landgoed verspreide huisjes waar de kamers zich in bevinden. Paardrijden is er super! Onze dochter heeft genoten van de twee uren rit door weilanden en over heuvels. Rust en ruimte, prachtig uitzicht vanaf terrasje voor de kamer. Goed restaurant.Uw ervaring met deze accommodatie
Mariejan (08-05-2016)

Mooie locatie, ondanks het "slechte" weer. Vriendelijk personeel.
Je voelde je welkom.Uw ervaring met deze accommodatie
Nicolaas (02-11-2015)

Leuke kamer met terras.Uw ervaring met deze accommodatie
Johanna M.H. (10-10-2015)

Uitstekend, luxe. Goed eten. Leuke omgeving.Uw ervaring met deze accommodatie
Renata (05-08-2015)

zie boven.Uw ervaring met deze accommodatie
Renata (05-08-2015)

Ook hier hebben mijn klanten zeer genoten. Mooie kamers en heerlijk eten.Uw ervaring met deze accommodatie
Adri (30-07-2015)

Redelijk tot goede accomodatie, diner en ontbijt minder goed. Mooi hotel terrein met zeer ruime opzet; WIFI op kamer werkt nietUw ervaring met deze accommodatie
Nicole (28-07-2015)

PrimaUw ervaring met deze accommodatie
Nicole (28-07-2015)

IdemUw ervaring met deze accommodatie
Bert (10-07-2015)

Mooie accommodatie, prijs/kwaliteitverhouding goed, mooie kamer, wat afstandelijk personeelUw ervaring met deze accommodatie
Richard (01-07-2015)

het meeste comfort t.o.v. de overige agriturismi. Uitstekend restaurant en goed ontbijt. De kosten voor een babybed vonden wij onredelijk (40 euro). Vriendelijk personeel voor de rest.Uw ervaring met deze accommodatie
Jouke (24-06-2015)

Een paradijs op aardeUw ervaring met deze accommodatie
René (12-06-2015)

Beleving voor ons de besteUw ervaring met deze accommodatie
Wout en Marry (03-06-2015)

uitstekendUw ervaring met deze accommodatie
Wout en Marry (03-06-2015)

uitstekendUw ervaring met deze accommodatie
Jan Willem (05-10-2014)

Mooi aangelegd en een goede kamer. Alleen naar onze smaak te massaal waardoor het allmaal wat onpersoonlijk wordt. De sfeer is dan ook wat centerparcs achtig je huurt een huisje en dat is het.Uw ervaring met deze accommodatie
Mandy (25-09-2014)

Prachtig ruim opgezet complex. Zeer behulpzame dames bij de receptie. Goed eten.Uw ervaring met deze accommodatie
Rony (25-07-2014)

Prima voor Costa Smeralda..Alternatief kan ook in Jaddhu:resort met lekkere keuken.Uw ervaring met deze accommodatie
Marianne (01-07-2014)

Prachtig ressort met n zeer goed concept voor t dinerUw ervaring met deze accommodatie
Loes (23-09-2013)

mooie kamer, groot zwembad, restaurant erg groot en druk, eten niet bijzonderUw ervaring met deze accommodatie
Pieter (13-08-2013)

de keuken van het bijbehorende restaurant is teleurstellend.
ontbijt was primaUw ervaring met deze accommodatie
Kristin (19-07-2013)

zeer mooi resort in mooie omgevingUw ervaring met deze accommodatie
Rob (08-07-2013)

Mooi hotel met kamer dichtbij het mooie zwembad. Vriendelijk personeel. Goede uitvalsbasis om de costa's en een eiland te bezoeken. Hoogtepunt van de dag is het perfect verzorgde diner met 4 gangen en koffie met de huisgemaakte limocello!! Super.Uw ervaring met deze accommodatie
Hans (07-07-2013)

Even wennen, maar toch prima. Uitstekende keuken voor relatief weinig geldUw ervaring met deze accommodatie
Agnes (30-06-2013)

prima ontvangst, heel mooie kamer en erg mooi gelegen en lekker centraal voor het noorden; je bent overal lekker dichtbij. Het eten was overvloedig en een heel goede prijs-kwaliteit verhouding; ook dit is een prima adres.Uw ervaring met deze accommodatie
Peter (14-06-2013)

wat grootschaliger dan we gewend zijn, maar heel mooi gelegen, smaakvol ingericht, prima ontvangst, mooie kamer. Maaltijden met diverse keuzemogelijkheden en erg lekker, heerlijke wijnen. Prima ontbijt. Eigengemaakte limoncello!Uw ervaring met deze accommodatie
Christine Tineke (11-06-2013)

Wat een verrassing! Super!
Luxe en stijl. Mooie kamer, prachtig zwembad in een prachtige tuin.
Het restaurant deed een beetje aan van der Valk denken.
Hulpvaardig personeel. We voelden ons echt een gast.Uw ervaring met deze accommodatie
Arjen (01-06-2013)
Uw ervaring met deze accommodatie
B. (24/08/2012) :
Kamer was redelijk niet luxe maar goed te verblijven. Ook was omgeving bij zwembad erg goed vertoeven.


Uw waardering voor deze accommodatie (van links naar rechts, 1 is slecht - 5 is uitstekend)


Uw ervaring met deze accommodatie
Kees en Lobke (11/08/2012) :
Mooi country hotel. Het personeel was vriendelijk. Heerlijk zwembad. Zowel het eten als het ontbijt prima.


Uw waardering voor deze accommodatie (van links naar rechts, 1 is slecht - 5 is uitstekend)


Uw ervaring met deze accommodatie
Kees en Lobke (11/08/2012) :
Mooi country hotel. Het personeel was vriendelijk. Heerlijk zwembad. Zowel het eten als het ontbijt prima.


Uw waardering voor deze accommodatie (van links naar rechts, 1 is slecht - 5 is uitstekend)


Uw ervaring met deze accommodatie
René en Monique (09/08/2012) :
Ook weer een goede accommodatie, super lekker gegeten al moesten we wel even wennen aan de snelheid van serveren. Met drie kwartier waren we weer van tafel, niet erg Italiaans.


Uw waardering voor deze accommodatie (van links naar rechts, 1 is slecht - 5 is uitstekend)


Uw ervaring met deze accommodatie
Paul en Coby (05/08/2012) :
Prima resort, goed dagmenu


Uw waardering voor deze accommodatie (van links naar rechts, 1 is slecht - 5 is uitstekend)


Uw ervaring met deze accommodatie
Ronald en Monique (01/08/2012) :
Zeer ruim opgezette locatie. Heel mooi. Wel wat meer kamers dan onze gebruikelijke locaties maar niet storend. Het eten 's avonds ter plekke vindt plaats in een groot restaurant ook bezocht door lokale bevolking. Iedere avond een vol restaurant met Italianen is wat drukker dan andere locaties, maar wel gezellig. Pas op met kiezen voor het typische Sardijnse Agriturismo menu want het is bijzonder en lekker maar echt veels te veel. Na ons proberen, overgegaan op gewone menu met heel veel keuze. Prachtig groot zwembad met kleine bar. Uitstekende uitvalsbasis voor dagtochten (Costa Smeralda) en stranden.


Uw waardering voor deze accommodatie (van links naar rechts, 1 is slecht - 5 is uitstekend)


Uw ervaring met deze accommodatie
Ron (08/07/2012) :
Mooi hotel wij hadden een kamer in het hoofdgebouw met terras dit was fijn kon je ook buiten zitten. Geweldige granietformatie bij het hotel waar je gemakkelijk naar toe kon lopen. Goed ontbijt. Veel te zien in de omgeving zijn een dagje met de boot naar Corsica geweest erg leuk.


Uw waardering voor deze accommodatie (van links naar rechts, 1 is slecht - 5 is uitstekend)


Uw ervaring met deze accommodatie
Freek & Linda (23/06/2012) :
Volwaardig en compleet resort met veel faciliteiten waaronder spa/welness, zwembad en goed restaurant. Weg van alle drukte op rijafstand van de Costa Smeralda. Attent personeel, hartelijke ontvangst incl attentie ivm huwelijksreis.


Uw waardering voor deze accommodatie (van links naar rechts, 1 is slecht - 5 is uitstekend)


De prijzen en beschikbaarheid wordt geladen. Eén moment geduld alstublieft.