Country Hotel Vessus

Sardinië / Noord-West

15-20 m² | 26 Personen | prijs vanaf € 98

Het prachtige country hotel Vessus is gelegen op een landgoed van veertien hectare, net even buiten Alghero, in het noordwesten van Sardinië. In deze oase van rust kunt u heerlijk ontspannen en uitstapjes maken in een omgeving waar strand, stad en natuur perfect samen gaan. Het country hotel beschikt over 11 kamers en is een fijne vakantieplek voor stellen die de streek rond Alghero wil verkennen.

De langgekoesterde wens van de eigenaren om de oude boerderij in zijn geheel op te knappen -en er hun intrek te nemen- is in vervulling gegaan. Het resultaat van de restauratie is zeer geslaagd. De twee boerenhuizen uit het begin van de 20e eeuw ogen dan ook zeer smaakvol en passen goed in het groene decor van de azienda.

Het hoofdgebouw, La Casa Padronale, beschikt over 3 kamers. In een nieuwer gebouw liggen nog eens 8 kamers waarvan 5 op de begane grond en 3 op eerste etage. Alle kamers zijn voorzien van airconditioning en een eigen badkamer met douche en toilet. Een eigen zitje met uitzicht voor de ingang maakt uw verblijf er nog wat plezieriger op.

Op warme dagen kunt u ontspannen een boek lezen bij het grote zwembad en af en toe een verkoelende duik nemen. Natuurlijk kunt u ook een plekje tussen de olijfbomen opzoeken en u even heerlijk afzonderen met een boek. In de nabije omgeving van het hotel liggen verschillende restaurants.

Country hotel Vessus bevat alle ingrediënten voor een heerlijke en rustige vakantie. Het strand is vlakbij, net als de leuke stad Alghero met zijn boulevard en gezellige centrum. Maar ook bezoekjes aan het groene binnenland of het plaatsje Bosa iets zuidelijker zijn echt de moeite waard.

Afstanden
winkels, bars en restaurants 1,5 km (Alghero), strand 5 km, vliegveld Alghero 14 km, haven van Porto Torres 40 km, Bosa 45 km, Isola d’Asinara 50 km, vliegveld Olbia 135 km

Faciliteiten voor Country Hotel Vessus

Zwembad
Zwembad
Slaapkamers
11 kamer met privébadkamer
Internet / wifi
gratis Wi-Fi
Airconditioning
Airconditioning
Verwarming
Verwarming
Strand binnen 10 km
Strand binnen 10 km
Landelijk
Landelijk
Tuin
Tuin
Terras
Terras
Begane grond
en eerste etage
TV
satelliet-TV
Minibar
Minibar
Romantisch
Romantisch
Stellen
Stellen
Actief-Wandelen-Fietsen
Actief-Wandelen-Fietsen
Rolstoelvriendelijk
Rolstoelvriendelijk
Parkeren
Parkeren
Overige
bar, kluisje

Sardinië / Noord-West


Het noordwesten van Sardinië heeft elke vakantieganger wat te bieden: fijne zandstranden, prachtige natuurgebieden en cultuur in de vorm van middeleeuwse stadjes, Romaanse kerken en archeologische sites.

De kustgebieden zijn over het algemeen vrij vlak, maar grote delen bestaan ook uit steile rotsen en kliffen. Langs de kust is een mooi zandstrand nooit ver weg. Richting het binnenland wordt het landschap langzaam heuvelachtig tot bergachtig. Hier vindt u nog veel stadjes met een middeleeuws centrum, zoals Villanova. In de bergen kunt u oude mijnstadjes tegenkomen. Sardijnen zijn befaamde ambachtslieden en bijna elk dorp of stad heeft wel een lokaal handgemaakt product waar het bekend om is.

De prehistorische bewoners van het eiland hebben hun aanwezigheid achtergelaten in de vorm van zogenaamde domus de janas (feeënhuizen). Dit zijn tombes en kamergraven uitgehakt in rotsen. De bekendste domus de janas in de omgeving van Alghero zijn die van Anghelu Ruju bij Alghero en La Roccia d’Elefante (de Olifantenrots) bij Valledoria. Over een periode van ruim 1300 jaar heeft de Nuraghi-bevolking op Sardinië gewoond. Het volk is genoemd naar de nuraghi (enkelvoud nuraghe), ronde torens, die overal op het eiland zijn terug te vinden. 

Alghero

In de vroege 16e eeuw kwamen veel Catalaanse kolonisten naar Alghero. Hun invloed is nog altijd merkbaar en komt o.a. tot uiting in de architectuur en het plaatselijke dialect. Geen wonder dat de stad velen Klein-Barcelona wordt genoemd. Alghero bezit een sfeervolle oude binnenstad, waar aan de zeekant nog steeds de oorspronkelijke verdegingsmuren staan. Il centro storico biedt dan ook een ideale setting voor een avondwandeling of passeggiata. 

Bosa

Charmant stadje, gebouwd aan de monding van de rivier Temo. Wandel rond in het Middeleeuwse centrum en bezoek het kasteel van Malaspina. Te combineren met Tresnuraghes.

Tresnuraghes

Tresnuraghes ligt op een plateau op 250 meter boven zeespiegel. Het is een aardig stadje met een leuk historisch centrum. U kunt de kerken bezoeken in het centrum, maar wat absoluut de moeite waard is, is een wandeling naar Torre Foghe aan de kust. Vanaf deze plek heeft u een geweldig uitzicht over zee. Te combineren met Bosa.

Castelsardo

Deze stad biedt een spectaculaire blik als u aan komt rijden, met het kasteel op het hoogste punt en in de diepte het strand en de zee. Castelsardo heeft net als Alghero een mooi historisch centrum. De stad is vooral leuk om in rond te dwalen en te wandelen. Een leuke, maar misschien wel pittige wandeling is de tocht van het strand beneden naar boven. Halverwege de klim kunt u van het pad af en onder de kasteelmuren lopen. De kathedraal met klokkentoren en het kasteel zijn ook de moeite van een bezoekje waard.

Porto Torres

Op het eerste gezicht geen aantrekkelijke havenstad, maar la basilica di San Gavino (grootste Romaanse kerk van Sardinië) en de nabijgelegen archeologische site van de oorspronkelijke Romeinse nederzetting, maken dat u het stadje niet zonder een bezoek voorbij kunt laten gaan. 

Sassari

Moderne stad met een historisch centrum van karakteristieke middeleeuwse, nauwe straatjes. Er staan verschillende gebouwen uit verschillende periodes. De belangrijkste kerk is de Duomo di San Nicola, die in Catalaans-Gothische stijl is gebouwd, maar waaraan later een Barokke façade is toegevoegd.

Sorso

Er zijn verschillende redenen waarom u dit dorpje zou kunnen bezoeken. Zo ligt het vlakbij de kust en heeft het een aantal schitterende witte zandstranden. Daarnaast heeft Sorso nog een sfeervol middeleeuws centrum met eenvoudige kalkstenen huizen. Wat Sorso onderscheid van de omliggende dorpen is het dialect dat haar inwoners spreken. De invloed van de verschillende overheersers is nog steeds merkbaar, want het is een mix van Sardijns, Toscaans en Genovees.

Stintino

Klein vissersdorp, gesticht in de 19e eeuw voor de bewoners van het eiland Asinora, dat toen een strafkolonie zou worden. Belangrijkste reden om dit dorp te bezoeken is het strand La Pelosa, het mooiste strand van Noordwest-Sardinië.

Tergu

Leuk stadje in het binnenland, in de heuvels boven Castelsardo. U kunt erover denken een bezoek te brengen aan l’Abbazo di Nostra Signora, een 13e eeuwse abdij in Romaanse stijl. Binnen de muren liggen nog de resten van een Benedictijns klooster. Vlakbij ligt de Monte Elias met een nuraghi-fort. 

Valledoria

Halverwege Castelsardo en Valledoria staat een enorme rots waarvan de vorm er geen twijfel over laat bestaan waarom het la Roccia dell’Elefante (de olifantenrots) wordt genoemd. In de rots is een domus de janas uitgehouwen. Valledoria is een geliefde toeristenplaats dankzij haar fraaie stranden.

Grotto di Nettuno (Alghero)

Eén van de bekendste grotten van Sardinië. Het hele complex is circa 4 kilometer lang, maar alleen een paar honderd meter is opengesteld voor publiek. Wandelend door de lange gangen ziet u prachtig verlichte stalagmieten en stalactieten. In de Neptunus-grot liggen ook veel onderwatergrotten, die een waar paradijs vormen voor duikers. De meest bezochte onderwatergrot is de Grotta di Nereo. 

Parco Nazionale dell’Asinara

Tussen 1970 en 1997 was het eiland Asinara een strafkolonie. Sinds 1997 is het een nationaal park. Door de eeuwen heen is de natuur op het eiland aardig met rust gelaten, dankzij de geringe bewoning op het eiland. Daarom kunt u hier nog veel inheemse planten- en dierensoorten aantreffen. Zo lopen hier moeflons (wilde schapen), wilde zwijnen en Asinara ezels in het wild rond. Het opvallende aan de Asinara ezel is zijn kleur. Hij is namelijk helemaal wit. In de lucht boven het eiland kunt u allerlei zee- en roofvogels spotten, zoals Audouins meeuwen, kuifaalscholvers en slechtvalken. De oostkust van het eiland is rotsachtig en heeft steile kloven en ravijnen, terwijl de westkust juist bestaat uit egale zandstranden.

Parco Regionale di Porto Conte – Capo Caccia

Dit regionale park ligt rondom de golf van Porto Conte en omvat, zoals de naam al zegt, landpunt Porto Conte en het tegenover liggende schiereiland Capo Caccia. Dankzij een afwisselend landschap met onder meer de lagune van Calich en het staatsbos Le Prigionette, is het park rijk aan flora en fauna. Er leven hier tientallen verschillende soorten zoogdieren en vogels, waaronder Sardijnse hazen en wezels, buizerds, torenvalken en slechtvalken. Men is zelfs bezig met het herintroduceren van diersoorten die in dit gebied waren uitgestorven, zoals damherten, wilde Giara paarden en albino ezels.

Riserva Marina Capo Caccia – Isola Piana

Het zeereservaat Capo Caccia – Isola Piana bestaat uit het kustgebied van bovengenoemd regionale park, inclusief het eilandje Piana net voor de westkust. In de kalkrotsen vindt u hier talloze grotten zowel boven als onder water. Zeker het gebied rond de Punta di Giglio en Capo Caccia is een waar grotten-paradijs. La Grotta di Nettuno biedt toegang tot een uitgebreid stelsel van grotten en tunnels. La Grotta Verde dankt haar naam aan de mossen en korstmossen die de rotsen bij de ingang bedekken. In deze grot heeft men grafgiften gevonden uit de prehistorie. La Grotta di Nereo is een van de beroemdste grotten van Sardinië. De onderwatergrot bevat verschillende tunnels en ondergrondse passages en er zijn grote koraalkolonies zichtbaar op 5 tot 6 meter onder zeeniveau.

Stranden

Alghero: het strand vlakbij Alghero (Lido di Alghero) is mooi, maar erg toeristisch. Spiaggia di Maria Pia is begrensd door duinen en naaldbomen en heeft hierdoor een sfeervolle ligging. Het strand is gericht op toerisme en biedt de standaardfaciliteiten. Bovendien kunt u hier een bootje huren om de rest van de kust te verkennen. Daarnaast kunt u hier ook duiken of (wind)surfen. Meer zandstranden vindt u tussen Fertilia en Capo Caccia, waarvan een van de rustigere stranden Porto Conte – Baia delle Ninfe is. Dankzij het ondiepe water dichtbij het strand, is het zeer geschikt voor gezinnen met kleine kinderen. Dit geldt overigens ook voor het fraaie Le Bombarde, een zandstrand omgeven door vulkanische rotsen. Tevens geliefd bij (wind)surfers en duikers.
Argentiera: Cala dell’Argentiera is een rustig strand (zand en kleine kiezels) met extreem helder water omgeven door bruine rotsen. Dankzij de geleidelijke diepte geschikt voor (kleine) kinderen. Er bestaat de mogelijkheid tot duiken.
Badesi: hagelwit zandstrand aan een helderblauwe zee. Meer nog dan de mooie omgeving is dit strand vooral populair onder surfers vanwege de krachtige noordwesten wind en de hoge golven.
Isola d’Asinara: Cala d’Arena is het meest noordelijke en waarschijnlijk mooiste strand van het kleine eiland. Het zand heeft een hagelwitte kleur en het zeewater is ongelooflijk helder. Het strand heeft een prachtige natuurlijke ligging.
Isola Rossa: dit is een populaire strandplek. De rode zandsteen geeft de kust een bijzondere aanblik. Er zijn voldoende restaurants en bars in de buurt. Verder kunt u hier boottochten maken, snorkelen en duiken.
Platamona: een toeristische badplaats met erg veel mooie stranden langs de kust. Er zijn voldoende parkeerplaatsen aanwezig, noch ontbreekt het aan strandvoorzieningen.
Porto Torres: langs de kust van Porto Torres liggen veel fraaie stranden, waaronder Fiume Santo en Minciaredda.
Stintino: La Spiaggia di Pelosa. Men is het erover eens dat dit het mooiste strand is van Noordwest-Sardinië. Dankzij haar hagelwitte stranden en azuurblauwe water doet la Pelosa niet onder voor een willekeurig Caribisch strand. In het hoogseizoen is het helaas erg druk.
Valledoria: de populairste stranden bij Valledoria zijn La Caccia en San Pietro a Mare.

Noord-West
Noord-West
Noord-West
Noord-West
Noord-West
Noord-West
Noord-West
Noord-West

Klik op een foto om te vergroten

Sardinië


Langs de kust van Sardinië liggen eindeloze witte zandstranden, afgewisseld door talloze, meestal verlaten, rotsachtige inhammen die worden omzoomd door dichte pijnboombossen. Nergens in Europa is de zee zo intens blauw en het water zo helder dan hier. De prachtige kusten, het grote verleden, de goede keuken, de oude cultuur, maar ook de moderne faciliteiten zorgen ervoor dat uw vakantie op Sardinië zeker niet tegen zal vallen. 

Door de eeuwen heen hebben onder andere de Carthagers, de Romeinen en de Spanjaarden hun sporen op Sardinië nagelaten. U zult merken dat het een trotse regio is, waar nog veel waarde wordt gehecht aan oude tradities en gebruiken. 

Sardinië is vooral bekend om zijn kust en is dan ook ideaal voor de strandliefhebbers. Maar er valt ook veel te ontdekken. Natuurliefhebbers vinden hier nog volop verscholen plekjes. Het binnenland is ruw en bergachtig, met betoverende bossen met kurkeiken, jeneverbes, brem en wilde olijfbomen. Ook kunt u zomaar een groep flamingo’s aan de waterkant tegenkomen.

Liefhebbers van cultuur kijken hun ogen uit op Sardinië. Bijzondere plaatsen zoals Cagliari met zijn mooie kathedraal en citadel, Alghero met zijn Catalaanse invloeden en Sassari met zijn prachtige Dom zijn zeer de moeite waard. In het binnenland bij Nuoro treft u een bevolking aan die nog grotendeels leeft volgens oude tradities en gebruiken. De nuraghi van Barumini zijn archeologische opgravingen waar u meer te weten komt over de oorspronkelijke bewoners van de streek. 

Zoals in heel Zuid-Italië neemt de keuken ook hier een belangrijke plaats in. Vooral in de kustgebieden vindt u een grote keuze aan visspecialiteiten. Doordat Sardinië vrij ver verwijderd is van het Italiaanse schiereiland heeft deze regio een geheel eigen identiteit.

De prachtige kusten, het grote verleden, de goede keuken, de oude cultuur, maar ook de moderne faciliteiten zorgen ervoor dat uw verblijf op Sardinië zeker niet tegen zal vallen.

Sardinië
Sardinië
Sardinië
Sardinië
Sardinië
Sardinië
Sardinië
Sardinië
Sardinië
Sardinië
Sardinië
Sardinië
Sardinië
Sardinië
Sardinië
Sardinië

Klik op een foto om te vergroten

De kaart

Streetview

Beoordelingen

Uw ervaring met deze accommodatie
Marga (20-09-2019)

Op een rustige plek in een oijfboomgaard genoten wij van het gezellige country hotel met een charmante gastheer en heerlijk en uitbundig ontbijt. De tuin en zwembad zijn prachtig. Aanrader! De wat gedateerde inrichting wordt meer dan goed gemaakt door de totale sfeer van deze locatie.Uw ervaring met deze accommodatie
Jose (28-08-2019)
Uw ervaring met deze accommodatie
Jose (28-08-2019)
Uw ervaring met deze accommodatie
Egbert (23-09-2018)

Prachtig! Wel rekening houden met aanwezigheid hond en katten.Uw ervaring met deze accommodatie
Rita (27-06-2018)

zeer vriendelijke eigenaar, legde onmiddellijk alles uit over de omgeving en gaf adressen om te gaan eten, basic maar goed.Uw ervaring met deze accommodatie
Gerard (22-10-2017)

Prachtige, welkome locatie.
Stadje Alghero is 1 van onze toppers!
Prima, persoonlijke dienstverlening.
Jammer dat geen avondeten wordt aangeboden.Uw ervaring met deze accommodatie
Annemiek (18-10-2017)

Prachtig landgoed met olijfbomen, erg vriendelijke gastheer, heerlijk ontbijt, groot zwembad met voldoende ligbedden. De kamers zijn wat eenvoudig en met name de badkamer kan een renovatie gebruiken. Centrum Alghero op 40 minuten loopafstand.Uw ervaring met deze accommodatie
Annemiek (24-09-2017)

Heel sfeervol hotel. Hoewel randje van de grote stad was het een oase van rust. Enthousiaste eigenaar. Mooie olijfboomgaard!Uw ervaring met deze accommodatie
Rob (15-06-2017)

uitstekendUw ervaring met deze accommodatie
Carla (27-07-2016)

Een teleurstelling dat de keuken gesloten was voor het diner. I.t.s.tot wat toegezegd was.Uw ervaring met deze accommodatie
Bas (30-06-2016)

Prima. Goed verzorgd, mooi onderkomen.Uw ervaring met deze accommodatie
Corine (25-06-2016)

Vriendelijke gastheer, prettige ontvangst en iedere ochtend een geweldig ontbijt. Was wel moeilijk te vinden, hebben een tijd moeten zoeken.Uw ervaring met deze accommodatie
Stella M.B. (13-06-2016)

zeer verzorgde accommodatie, prachtige tuin en zwembad; goed ontbijt; prima ligging, rustig maar toch vlakbij de stadUw ervaring met deze accommodatie
Adri (30-07-2015)

Goed, goede accomodatie, goed eten, ontbijt een beetje beperktUw ervaring met deze accommodatie
Bert (10-07-2015)

Uitstekende accommodatie, mooie kamers, super etenUw ervaring met deze accommodatie
Frank (25-06-2015)

Zeer positieve en vrolijke eigenaar!Uw ervaring met deze accommodatie
Jouke (24-06-2015)

Zeer gastvrij en een idylisch plekjeUw ervaring met deze accommodatie
Jan Willem (05-10-2014)

Mooie ligging net buiten Alghero Prima kamer in een sfeervolle tuin met zwembad. Net buiten alle drukte,prettuge ontvangt,goede service, jammer dat je er s'avonds niet kunt eten.Uw ervaring met deze accommodatie
Leon (01-10-2014)

primaUw ervaring met deze accommodatie
Hans (16-08-2014)

Een heel plezierige accommodatie. Ruim, netjes, smaakvol en rustig terwijl de stad op korte afstand ligt. Ideaal. Met een dikke plus voor de eigenaar en zijn familie: lieve en betrokken mensen!
Uw ervaring met deze accommodatie
Rony (25-07-2014)

Mooie locatie en erg vriendelijke eigenaar.Uw ervaring met deze accommodatie
Marianne (01-07-2014)

Zeer vriendelijk familiebedrijfUw ervaring met deze accommodatie
Kristin (19-07-2013)

goede ervaring met uitbater,goede adresjes voor restaurants gekregenUw ervaring met deze accommodatie
Rob (08-07-2013)

Lekker hotel midden in de olijfboomgaard. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Wij hadden de mooiste kamer met eigen dakterras (Fregola) super. De eigenaar kan je tips geven voor het diner.Uw ervaring met deze accommodatie
Agnes (30-06-2013)

Hartelijke ontvangst door de eigenaar, prima ontbijt , mooie kamer met terrasje en centraal en heerlijk rustig gelegen. Zwembad keurig onderhouden en heerlijke tuin; prima adres!Uw ervaring met deze accommodatie
Jacobus (26-06-2013)

in een woord GEWELDIG!!!!! Eigenaar sprak goed engels.Uw ervaring met deze accommodatie
Rudi & Veerle (03/08/2012) :
Mooi verzorgde tuin en ruime kamers. Lekker ontbijt, al vonden we 1 broodje per persoon wat weinig. Werd goedgemaakt door o.a. lekkere appeltaarten. De eigenaar heeft een tijdje geleden het restaurant definitief gesloten wegens beperkende maatregelen voor agriturismo's (hij mocht enkel vlees van eigen produktie serveren, dus enkel varkensvlees). Voor de eerste avond is Delio, de eigenaar, bereid te reserveren in bv Restaurant La Lanterna. Lekkere gerechten maar in de stad en dus geen zicht op zee. Meer dan voldoende alternatieven te vinden in Alghero op 2 km. Aanrader : restaurant La Movida op de stadsmuur met zicht op de jachthaven en lekkere gerechten.


Uw waardering voor deze accommodatie (van links naar rechts, 1 is slecht - 5 is uitstekend)


Uw ervaring met deze accommodatie
Ronald en Monique (01/08/2012) :
Uitstekende eerste locatie als je op Alghero landt. Geen eigen restaurant, maar Alghero biedt volop keus. Alghero is een echt oud toeristenplaatsje en biedt vooral 's avonds veel vermaak. Vlakbij de oude stad een zeer grote gratis parkeerplaats waar altijd plaats is. Vessus zelf biedt een uitstekende kamer en zwembad. Ontbijt was wat karig en wij vonden het jammer dat je er niet kon dineren, maar geen onoverkomenlijk probleem dus. Prima uitvalsbasis voor het noord-westen van Sardinie. Capo Caccia, Bosa, flamingo's, stranden en nog veel meer.


Uw waardering voor deze accommodatie (van links naar rechts, 1 is slecht - 5 is uitstekend)


Uw ervaring met deze accommodatie
Annette (28/07/2012) :
Deze reis zijn we hier gestart en geindigd. Overigens de tweede keer dat we hier komen, temeer daar het een prachtige locatie is welke op en top onderhouden wordt en een heerlijke tuin met zwembad heeft. Dat we hier voor de tweede keer kwamen werd ook erg gewaardeerd door de eigenaar, we kregen dan ook volgens mij de mooiste kamer die hij heeft, Fragole. Prima vertrekpunt voor uitstapjes naar bijvoorbeeld Bosa of de prachtige stranden bij Stintino. In de avond is het heerlijk om nog even in Algehro een terrasje te pakken of daar nog wat rond te dwalen. Vlakbij Vessus, 5 minuten rijden, is een prima restaurant La Lanterna.


Uw waardering voor deze accommodatie (van links naar rechts, 1 is slecht - 5 is uitstekend)


Uw ervaring met deze accommodatie
Wim (19/07/2012) :
Prachtige accomodatie, maar weer veel duurder als Mandorli en vergelijkbare kwaliteit. Wij hadden een prachtige kamer (die van de foto) met eigen dakterras en mooie badkamer. Jammer dat je er 's-avonds niet kunt eten, maar anderzijds ligt Alghero natuurlijk om de hoek !!


Uw waardering voor deze accommodatie (van links naar rechts, 1 is slecht - 5 is uitstekend)


Uw ervaring met deze accommodatie
wildervanck (27/06/2012) :
Wij waren verrast door deze prachtige accomodatie hier zijn wij gestart en voor ons is deze locatie nummer 1. De beheerders zijn vriendelijk jammer dat zij slecht Engels spreken. De tuin is werkelijk fantastisch mooi en het is leuk dat het een klein hotel is. Het geeft het gevoel of je bij vrienden logeert. Alghero is een sfeervol oud stadje het leukste wat we op Sardinie hebben gezien. Wij vinden de prijs kwaliteit verhouding niet geheel kloppen. Wij hebben al meerdere transatlantische vakanties gehouden die niet veel duurder waren dan deze vakantie. Omdat er niet heel veel op cultuur gebied te beleven is zullen wij dat ook melden aan vrienden die eventueel belangstelling hebben. Wij vinden de natuur prachtig maar hebben Middeleeuwse stadjes zoals in Toscane en Zuid Italie gemist. Misschien is het meer een reis voor mensen die niet zo geinteresseerd zijn in cultuur.


Uw waardering voor deze accommodatie (van links naar rechts, 1 is slecht - 5 is uitstekend)


Uw ervaring met deze accommodatie
Richard (13/06/2012) :
luxe ten top, wat een mooie olijvenboerderij zeg, super ontbijt, iedere dag schone handdoeken, bedden opgemaakt, top zwembad, super schoon alles, erf erg goed bijgehouden en super goed verzorgd, mooie begroeiing en alles netjes gemaaid en gesnoeid, dit was wel de mooiste accomodatie, alleen je kon hier niet avondeten, maar zijn vriend de eigenaar van restaurant La Laterna geeft hier weer een uitstekende invulling aan, en is maar 3 minuten rijden vanaf Vessus. qua plek is I Mandorli het mooist, qua eten La Miniera Fiorita het best, qua uitzicht I Mandorli, qua rust en omgeving is Testoni weer het beste, alle adressen geven wij een hele dikke pluim geen van de adressen was slecht of beneden pijl, gewoon een goede vakantie mooie fijne lokaties en lekker eten, helemaal top !


Uw waardering voor deze accommodatie (van links naar rechts, 1 is slecht - 5 is uitstekend)


De prijzen en beschikbaarheid wordt geladen. Eén moment geduld alstublieft.