Actieve vakanties, wandelen, fietsen, wintersport, themareizen in Italië

Op deze pagina vindt u interessante suggesties en mogelijkheden voor een themareis of actieve vakantie in Italië.
De Italiaanse natuur, cultuur en gastronomie bieden een schat aan mogelijkheden. Wat dacht u van fietsen rond de Etna, wandelen in de Dolomieten, koken, truffels zoeken, wijn proeven, paragliden, of raften met de hele familie?
Hieronder vindt u enkele van onze themareizen en actieve vakanties in Italië. Deze kunnen ook prima dienen als onderdeel van uw vakantie, bijvoorbeeld aan het begin of einde van een rondreis. 

Ervaar Italië als nooit tevoren: 

Reizen_in_italie_logo_bianco-blu_400x103.jpg

Al sinds 1999 reizen we door heel Italië, altijd op zoek naar de mooiste plekken en bijzondere adresjes om te verblijven. Naast het selecteren van accommodaties hebben we de laatste jaren veel nieuwe avonturen beleefd, excursies gemaakt en leuke activiteiten ontdekt.

In de ons bekende streken zijn we op zoek gegaan naar ultieme ervaringen; we wilden elke plek op een speciale manier “herontdekken”. Zo deed Tina met haar gezin aan raften en canyoning in haar eigen geboortestreek Calabrië, Sergio volgde zijn passie voor bergen door een huttentocht in de Dolomieten te maken, Hidde bezocht Toscane voor speleologie en een Vespa-tour langs wijnboerderijen, Kristel ging met haar familie op kookvakantie in Apulië. Elke reis gaf ons unieke emoties en maakte onze passie en liefde voor ons land nog groter!

Zo is het idee van Reizeninitalie.nl ontstaan; jullie vinden hier een selectie van reizen vol bijzondere ervaringen, reizen die verder gaan dan een doorsnee vakantie.