Gardameer

Prachtig meer met heuvelachtig binnenland en fraaie steden in de omgeving.

Voor uw vakantie aan het Gardameer bent u bij ons aan het juiste adres. U kunt bij ons terecht voor uw vakantiehuis aan het Gardameer, uw appartement aan het Gardameer. We kunnen u leuke reizen en vakanties aanbieden naar alle streken aan het Gardameer.

Genieten van al het moois dat het Gardameer en de provincie Verona te bieden heeft. In deze mooie heuvelachtige streek bieden wij huizen, villa's en boerderijen aan. Meestal buiten het intensieve toerisme en op maat voor mensen, die in hun vakantie juist rust, natuur en cultuur willen combineren met de vele mogelijkheden van het Gardameer.

Naast de eindeloze mogelijkheden die de dorpen langs het Gardameer bieden, valt er veel te ontdekken. Voor natuurliefhebbers kunnen er prachtige wandelingen en fietstochten door de heuvels en de nabijgelegen bergen gemaakt worden. In de heuvels rond het meer vindt u authentieke dorpen, vaak rond prachtige wijnvilla’s. Op de zogenaamde ‘strade dei vini’ kunt u deze wijnboerderijen ook bezoeken en genieten van de beroemde Valpolicella, Bardolino of Lugana.

Op korte afstand van het Gardameer ligt Verona, een van de mooiste en elegantste steden van Italië. Beroemd om zijn opera in de Arena. Het Shakespeare toneelstuk Romeo en Julia speelt zich hier af en u kunt ook zelf de beroemde balkonscène meebeleven. Iets verder ligt de minder bekende, maar zeker ook aantrekkelijke, stad Mantova.