Maso Fior di Bosco

Trentino / Val di Sole
vanaf € 94 per nacht
10
Maso Fior di Bosco ligt op een hoogte van 1150 meter, midden in de ongerepte natuur van de Val di Rabbi. De authentieke boerderij stamt oorspronkelijk uit 1879 en herbergt 7 kamers en 2 appartementen. De rustige ligging temidden van weiden, bossen en bergen maakt het een uitstekende plek voor natuurliefhebbers.

Groot pluspunt van Maso Fior di Bosco is de gastvrijheid van de familie Casna. De warme familiaire ambiance zorgt ervoor dat u zich meteen thuis zult voelen. Ze hebben de antieke maso compleet gerestaureerd in 2012, geheel volgens moderne ecologische maatstaven en met behoud van de originele architectuur.
Meer lezen
Prijs & Beschikbaarheid

Faciliteiten voor Maso Fior di Bosco

kamers
7 kamers en 2 appartementen
Internet / wifi
Verwarming
Open haard
Restaurant
op de locatie zelf
Landelijk
Tuin
Terras
TVsatelliet
Stellen
Familie
tWintersport
Actief
Wandelen,Fietsen, Raften,
Spa
Ontspanningsauna (toeslag) ParkerenParkeren Overigebar, lift, verkoop lokale producten

Afstanden voor Maso Fior di Bosco

Bar, restaurant, winkel
1 km (Rabbi)
Malè
10 km
Trento
62 km
Bolzan
75 km
Brenner
160 km
Verona
160 km

Val di Sole

De Val di Sole is een vallei die ten noorden van de Brenta Dolomieten ligt. De valleien van Peio en Rabbi vormen hiervan zijvalleien. U bent in deze vallei omringd door bergen en mooie natuur. Ten noorden van Rabbi liggen de watervallen van Saent, waar u via verschillende wegen kunt komen.

Meer lezen

Trentino

Het paradijs voor outdoor liefhebbers.

Trentino is vooral bekend als vakantiebestemming voor een wintersport in de Dolomieten.
Uitstekende skigebieden voor elk niveau, prachtige winterlandschappen, 300 dagen zon per jaar, Italiaanse gastvrijheid en gastronomie, hoogstaande wellness... U vindt het hier allemaal!
Meer lezen
Carola (18-08-2019)
Zeer gastvrij en klantvriendelijk.
Marc George (08-09-2018)
Echt ronduit geweldig! De accomodatie wordt gerund door een familie en ze zijn echt super lief en zorgzaam. Ze hebben voor 't avond eten 1x per week een leuk uitje naar een mooi restaurant boven op een berg waar je super vers eten krijgt, net geplukte paddestoelen, eigen gemaakte kaas en nog veel meer lekkers, compleet met een optreden op de accordeon en herten spotten door een verrekijker
De prijzen van deze accommodatie zijn snel en vrijblijvend aan te vragen via onze chat of contactpagina