Coronavirus: update  

Logischerwijs hebben velen van jullie deze dagen vragen en/of twijfels over de status en doorgang van jullie geboekte reis. Zoals jullie weten gaan de ontwikkelingen rond corona erg snel. Daarbij willen we jullie zo actueel en transparant mogelijk op de hoogte houden.
Onderstaand vinden jullie de laatste update over de situatie:

Omboeken
Alle reizen met vertrek tot 01/06 kunnen kosteloos worden omgeboekt naar een later moment. 

*N.b.:
- Bij verschil in prijs kijken we naar de mogelijkheden. In het algemeen geldt: duurdere periode, wellicht dient u iets bij te betalen; voordeligere periode, u krijgt sowieso geld terug.
- Voor wat betreft vluchtreserveringen; het kan zijn dat de vliegmaatschappij wijzigingskosten in rekening brengt indien de vertrekdatum nog ‘ver weg’ is, maar over het algemeen stellen de maatschappijen zich flexibel op, zeker bij vertrek op korte termijn. 

Corona-voucher
In het geval uw reis niet uitgevoerd kan worden (bijv. vanwege een rood reisadvies of geannuleerde vlucht):
U kunt gebruik maken van het door de SGR in het leven geroepen Corona-Voucher; lees hier meer over. Deze optie geeft flexibiliteit en zekerheid m.b.t. het uitstellen van de reis naar een latere periode.
Tot welke datum mogen wij de Corona-voucher afgeven? 
Tot 1 juni 2020. SGR heeft de mogelijkheid om deze termijn te verlengen indien dat nodig zou zijn.

Een reis geboekt met vertrek vanaf 1 juni?
Voor deze boekingen gaan we, op basis van de informatie die we nu hebben, ervan uit dat uw reis doorgaat. Dit is uiteraard afhankelijk van de actuele situatie op dat moment. Vooralsnog gelden voor deze boekingen onze algemene voorwaarden. We vragen u vriendelijk om nog even het geduld te bewaren en de boeking te laten staan in afwachting van de ontwikkelingen. Ook hier geldt uiteraard weer dat kosteloos omboeken naar een later moment altijd mogelijk is. In het geval straks blijkt dat uw reis niet uitgevoerd kan worden (bijv. vanwege een rood reisadvies of geannuleerde vlucht) dan kunt u gebruik maken van het Corona-Voucher (zie boven).

Uiteraard zullen wij steeds per boeking nagaan wat de actuele situatie en mogelijkheden zijn. Mocht u vragen hierover hebben of de mogelijkheden voor uw reis willen weten, dan kunt u ons bellen op 020-7798338 of mailen op info@enotria.nl. We nemen graag de tijd om de mogelijkheden toe te lichten.