Coronavirus: kosteloos annuleren bij code oranje/rood 

Onze aangepaste annuleringsvoorwaarden i.v.m. Corona:
*Tijdelijke voorwaarden i.v.m. corona:
Indien door het ministerie van BuZa een negatief reisadvies (code rood "Niet reizen" of code oranje "Alleen noodzakelijke reizen") wordt afgegeven voor de geboekte bestemming(-en) dan biedt Enotria Travel u de mogelijkheid om de reis kosteloos om te boeken of te annuleren. U kunt kiezen voor teruggave van de reissom of voor een later te gebruiken reisvoucher. Deze speciale voorwaarden gelden niet indien men niet wenst te reizen vanwege angst/zorgen. Zo lang er geen officieel negatief reisadvies wordt afgegeven, gelden de reguliere annuleringsvoorwaarden (geen annuleringskosten tot 2 maanden voor vertrek, m.u.v. de boekingskosten).


Vragen over de situatie/maatregelen ter plaatse?

Wij kunnen ons voorstellen dat u met veel vragen zit met betrekking tot uw vakantie naar Italië. Daarom hebben wij een aantal regels/maatregelen op een rijtje gezet, zodat wij u hopelijk wat duidelijkheid kunnen verschaffen over de situatie in Italië. Mocht u toch nog met onduidelijkheden of vragen zitten, neem dan gerust contact met ons op.

Laatste info voor reizigers naar Italië

 • Via een Online Enquête (in het engels, constant geüpdatet) van het Italiaanse Ministerie van Buitenlandse Zaken kun je controleren wat de actuele verplichtingen zijn als reiziger. 
 • Alle reizigers naar Italië (met welk vervoermiddel dan ook) moeten een “Digital Passenger Locator Form” (dPLF) invullen voor vertrek via de website EU PLF (n.b.: dit online formulier vervangt de tot nu toe [24/05] gebruikt "Self-Declaration" document):
  • volg de instructies online en verstuur het formulier
  • ontvang de dPLF in PDF formaat en als QR-code via e-mail
  • toon bij het instappen (of aan de grens) de dPLF in digitaal formaat direct via de smartphone. (Als alternatief kunnen passagiers een kopie van de dPLF afdrukken ).
  Voor meer info ga naar de website Covid-19 Travellers
 • Alle vragen (in het Engels, constant geüpdatet) m.b.t. Corona:  FAQ 

Informatie actuele situatie Corona in Italië : 

Op doorreis door een land met oranje of rood reisadvies?  

Reisadvies Nederland (Rijksoverheid): 

Europese Unie: 

Mocht u vragen hebben over uw reis dan kunt u ons bellen op 020-7798338 of mailen op info@enotria.nl. 
We nemen graag de tijd om alles toe te lichten.

Onze website maakt gebruikt van cookies om goed te kunnen functioneren. Door verder te gaan op onze website, ga je akkoord met ons gebruik van cookies.
Lees onze Privacyverklaring voor meer informatie.